Güzel oyuncu ününe ün kattı

Güzel oyuncu ününe ün kattı

Güzel oyuncu ününe ün kattı

Öyle ki, Ferzan Özpetek filminde rol alma hayalini gerçekleştirmek için İtalyanca pratik yapıyor. Güzel oyuncu Elçin Sangu, ‘Tempo’ dergisine konuştu.

Tempo Dergisi’nin röportajına göre; Herkes onu ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin kötü kızı Jale olarak tanıdı. Bu ilk oyunculuk deneyiminde o kadar başarılı oldu ki, ‘kötü kızıl’ imajı üzerine yapıştı. Bundan biraz şikayetçi İzmir doğumlu Elçin Sangu: “Jale’ye bakıp, hep kötü, uçarı kız karakterlerini canlandırmamı istiyorlar. Oysa benden de çilli, tatlı bir kızıl çıkabilir” diyor ama kaçış yok.

Operayla yola çıktı ama…
Şimdi rol aldığı ‘Bir Aşk Hikayesi’nde canlandırdığı karakter de pek farklı değil. Yine uçarı, ayakları yere basmıyor. Peki, gerçek hayatta öyle mi?: “Tam tersiyim. Plan yapmayı severim ama maalesef işler, her zaman istediğim gibi gitmiyor. Bazen her şey altüst oluyor.” Gerçi bu durum, hayatında şimdiye kadar pek de sıkıntı yaratmamış. Oyunculuğa başlaması da işlerin planladığı gibi gitmemesinin sonucu. Zira güzel oyuncu, yola opera söylemek üzere çıkmış, hatta bu uğurda ailesine sırt çevirmiş ama şartlar onu çok farklı yerlere getirmiş; “Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Anasanat Dalı Bölümü’ne evden kaçarak girdim. Ama Türkiye’de bu işe ayrılmış doğru düzgün kadro yok. Özellikle gençlere hiçbir imkan tanınmıyor. Bir noktada yaşam kaygısı ağır basıyor ve başka alanlara yöneliyorsunuz” diyor Sangu.

Hayali Ferzan Özpetek filminde oynamak
İzmir’e döndüğünde, tiyatro sahnesine çıkmasının, sonra da kendini televizyonda bulmasının nedeni bu. Hem de istemeye istemeye. İtiraf ediyor: “Oyunculuktan her zaman korkmuştum.” Şimdi mutlu. Nasıl olmasın ki? Henüz çok yeni ama son dizisiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında. Yine de mütevazılığı elden bırakmıyor: “Ünlü olmak umurumda değil. Sektör içinde bilinmek benim için yeterli.” Gelecek hayallerini, bir Ferzan Özpetek filmi süslüyor. Bu uğurda da lise yıllarında öğrendiği İtalyancayı unutmamak için sürekli pratik yapıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version