‘Messi yanımdan hızlıca geçince…’

'Messi yanımdan hızlıca geçince...'

'Messi yanımdan hızlıca geçince...'

Sky Sports’a röportaj veren David Beckham, Messi esprisini yaptıktan sonra, tam olarak bunun aklına nasıl düştüğünü bilmediğini ifade etti. Yıldız oyuncu futbolu bırakmasıyla ilgili olarak, “Kariyerim boyunca çok şanslıydım. Birlikte oynadığım oyuncular ve kazandığım kupalar… Geçen sene MLS’de oynayıp bu sene de PSG’de oynayıp ikisinde de şampiyonluk kazandım. Sanırım bu en iyi yoldu bırakmak için.” diye konuştu.

ZİRVEDE BIRAKIYORUM

Birçok şampiyonluk kazanmasının ve son olarak yine kupa almasının veda kararını kolaylaştırdığını belirten İngiliz futbolcu, “Sanırım bu her atletin, futbolcunun rüyası zirvede bırakmak. Herkese olmuyor. Bu yüzden şanslı hissediyorum kendimi. Hangi takımdan ayrılsam son sezonumda şampiyonluk kazandım. Bu şekilde bırakmak harika. Şampiyon olarak ayrılıyorum. Sanırım bu yüzden en doğru zamanda bırakıyorum.” açıklamasını yaptı.

BİRAZ KIRGINIM

“İnsanların seni nasıl hatırlamasını istersin?” sorusunu da yanıtlayan Beckham, herkesin onu çok çalışan bir futbolcu olarak hatırlamasını istediğini dile getirirken, “Sahada futbol tutkusuyla yanıp tutuşan biri olarak hatırlanmak da isterim. Çünkü sahaya her çıkışımda kariyerimin sonuna kadar içimde hep heyecan vardı. Umarım beni böyle hatırlarlar.” dedi.

Kariyeri süresince insanların kendisi hakkında başka birçok şeyle ilgilendiğini ve bunun oynadığı takımları ve elde ettiği başarıları gölgede bıraktığını düşündüğünü söyleyen Beckham, bu durumun kendisini üzdüğünü de ekledi. Ne olursa olsun bir futbolcu olduğunu ve her zaman bu kimliği ile kazandığı başarılarla hatırlanmak istediğini ileten Beckham, “En iyi hocalarla çalıştım, en iyi takımlar için oynadım ve oynadığım takımlar da şampiyon oldu. Dünyanın en iyi oyuncusu ödülünde iki kez ikinci oldum. Bunlarla gurur duyuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version