SON TV

16 Çocuklu Amerikalı aile şaşırttı!

Los Angeles’in Orange County Fuar Alanında devam eden ve 19 Mayıs gecesi sona erecek olan Anadolu Kültürleri ve Yemekleri Fesitivali’ne katılan 16 çocuklu Amerikalı aile, şaşkınlık yarattı.

16 Çocuklu Amerikalı aile şaşırttı!

Amerika Lake Elsinore, CA’da yaşayan aile, ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu. 22 yıllık evli olan Dave ve Christi Carson çifti, 17 bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Önceki evliliğinden iki çocuğu bulunan Christi Carson, yeni evliliğinde hemen bir çocuk sahibi olmuş. ‘Bir de baktım ki beş çocuk doğurmuşum, sonra baktık ki 11 olmuş, şimdi 17nci bebeğimizi bekliyoruz ve ben doğum yapmaya devam edeceğim’ diyen Christi, çocuklarının bakımını, yemeğini ve evin temizliğini büyük çocukların da yardımıyla kendisi üstleniyor. 42 yaşındaki Christi ile 45 yaşındaki Dave’in en büyük mutluluğu ise, kısa bir süre önce taşındıkları beş odalı ve üç banyolu ev olmuş. Özel bir şirkette mühendis olarak çalışan Dave Carson, üniversite çağına gelen çocuklarının eğitim masrafları için burs alıyor ve bankadan kredi çekerek ailesinin geçimini sağlamaya çalışıyor.

Evin içinde sürekli eğlenceli bir ortam olduğunu söyleyen Christi Carson ‘Ara sıra kafamı dinlemek istediğimde eşim Dave, bütün çocukları biraraya topluyor ve sükuneti sağlıyor. Ben de o arada dinleniyorum’ diyor.