SON TV

‘Melek’in canı sağolsun’

10 ay önce evlendiği reklamcı Melek Angun’a boşanma davası açan Oktay Kaynarca, yitirdiği aşkın yasını tuttuğunu söyledi.

‘Melek’in canı sağolsun’

Oktay Kaynarca, kendisini “Beni yumrukladı” diye karakola şikayet eden eşi hakkında “Şimdi konuşmam yakışmaz, erkekliği de sığmaz” dedi

KARŞILIKLI DAVA
Oktay-Melek Kaynarca çifti boşanıyor! Eşi, “Oktay beni yumrukladı, şiddet uyguladı, hakaret etti” diyerek karakola gidince savcılık soruşturma açmış, ünlü oyuncu ise eşiyle boşanmak için başvuru yapmıştı. GÜNAYDIN, bir süredir ayrı yaşayan çiftten Oktay Kaynarca’ya ulaşıp meselenin iç yüzünü sordu.

“CANI SAĞOLSUN!”
Kaynarca, eşinin kendisiyle ilgili şiddet iddiaları karşısında şaşkınlık içinde olduğunu söyledi. Yaşadıkları kötü dönem nedeniyle şehir dışına çıktığını söyleyen ünlü oyuncu, “Böyle durumlarda konuşmak yakışmaz, erkekliğe de sığmaz. Sessiz kalacağım; beni suçlayan Melek’in de canı sağolsun” dedi.

HANÇER GÖNDERMESİ
Oktay Kaynarca, Twitter’a ise ayrılıkla ilgili şunları yazdı: “Değişir misin?” dedi adam, “Değişirim ama ben olmam” dedi kadın. Gülümsedi adam, öptü alnından; yürüyüp gittiler başka dünyalara. Bazen katiliniz baş ucunuzdadır ve zamanını bekler sakladığı hançeri saplamak için. Ama susarsın, sırtındaki hançere rağmen erkekler ağlamaz! Hançeri sokanın çekip çıkarması gerekir adam gibi ölmek için; adam gibi her şey, adam gibi…”

Geçtiğimiz gün mahkemeye boşanma dilekçesini sunan, dilekçede “Eşim beni kıskandığı için sürekli rencide etti. Hatta evlilik birliğinin devam şartı olarak aile bireylerimle ilişkimi kesmemi istedi. Müşterek konutumuza gelmeme de rıza göstermedi, iki aydır ayrı yaşıyoruz” diyen Kaynarca, detayların basına yansımasından rahatsız oldu. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu şunları söyledi: “Çıkan haberler çok komik, ayrıntılar ve detayları içeriyor. Aslolan, önemli bir aşkı yitirmek… Ben, ne yazık ki aşkımı yitirdim. Ve şu anda kaybettiğim o aşkın yasını tutuyorum. Çok üzgünüm. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok.”