SON TV

Kozakçıoğlu’nun adı DHKP-C’nin ölüm listesinden çıktı

Eski olağanüstü hal valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun villasında ölü bulunmasıyla ilgili çok çarpıcı detaylara ulaşıldı.

Kozakçıoğlu’nun adı DHKP-C’nin ölüm listesinden çıktı

ÖZEL HABER – İstanbul Sarıyer’deki villasında ölü bulunan, eski olağanüstü hal valisi Hayri Kozakçıoğlu’nun ölü bulunması olayıyla ilgili Son.TV’den Semih Bişkin çarpıcı ayrıntılara ulaştı. Savcılığın yaptığı tahkikatta Kozakçıoğlu’nun eşi Sabire Kozakçıoğlu’ndan ayrı, bir odada yattığı bu odada bulunan tek kişilik yatakta ölü bulunduğu belirlendi.

Üzerinde pijamalarıyla bulunan Kozakçıoğlu’nun olayda kendi üzerine kayıtlı silahını kullandığı, kalbinden tek mermiyle öldüğü belirlendi.

POLİSLER SİLAH SESİ DUYMAMIŞ

Kozakçıoğlu’nun eşinin yanı sıra, villasının kapısında bekleyen nöbetçi polis memuru ile hemen villanın karşısında bulunan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü binasındaki görevli polis memurlarının da silah sesi duymadığı belirlendi. Olayın gerçekleştiği odanın kapısının kilitli olduğu, odaya kapı harici cam yada başka bir yolla girilmesininde mümkün olmadığı tespit edildi.

SİLAH SMİTH WESSON
Hayri Kozakçıoğlu,kendi odasına girdikten sonra odayı arkadan kilitledikten bir süre sonra ruhsatlı tabancası Smith Wesson’ı kalp hizasından ateşledi. Tabancanın içinde ikisi dolu üç adet mermi bulundu.

Öte yandan Kozakçıoğlu’nun bir hafta önce mobilya baktığı, odasında bulunan silahın toplu olduğu ve içinde 3 adet merminin bulunduğu kaydedildi. Üç mermiden bir tanesini kendine sıktığı ve iki merminin ise olay sonrasında ele geçirilen silahta olduğu öğrenildi. Kozakçıoğlu’nun ayrıca yatarken sürekli olarak yattığı odanın kapısını kitlediği de ulaşılan bilgiler arasında.

Olayda kullanınan silah Emniyet Kriminal Laboratuvarı’nda incelemeye alınırken, Kozakçıoğlu’nun cesedide inceleme yapılmak üzere Adli Tıp’a gönderildi.

EVDE MEKTUP ÇIKTI MI?

Olay yeri inceleme polisleri evde intihar mektubu aradı fakat böyle bir mektup bulunamadı, ekipler evde geniş çaplı çalışma yaparken villanın kamera kayıtlarına el konuldu. Olayın ardından şok yaşayan ve sakinleştirici iğne ile ayakta durabilen eşi Sabire Kozakçıoğlu’da otopsiye gelen Başsavcıvekili ve nöbetçi savcı görüşmek istedi fakat durumu kötü olduğu için görüşemedi.

DHKP-C’NİN ÖLÜM LİSTESİNDE ÇIKTI

Kozakçıoğlu’nun ayrıca DHKP-C’nin ölüm listesinde olduğu öğrenilirken, olayın terör yönünden de araştırıldığı bilgisi alındı.

Bu haber kaynak gösterilse dahi, aktif link verilmeden kullanılamaz…