SON TV

Dilara Gönder şok oldu

Gerçekleştirdiği talim atışı, Dilara'ya korku dolu anlar yaşatsa da güzel sunucu bu görevin de hakkını böylelikle vermiş oldu.

Dilara Gönder şok oldu
  • Medya
  • 24 Mayıs 2013 16:57

NTV’de yayınlanan Zor İşler programının başarılı sunucusu Dilara Gönder,Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı tarafından verilen zorlu eğitim sonucunda temsili olarak kayıtlara geçen ilk Türk kadın tank sürücüsü oldu.

Tank ile atışını yapan ve atış sonrasında zangır zangır titreyerek gözyaşlarına boğulan Gönder tamamladığı eğitim sonrası başarı belgesi almaya hak kazandı.

İLK TÜRK KADIN TANK SÜRÜCÜSÜ
23 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde başarılı sunucu, Türk Ordusunun kahraman subaylarından aldığı tank eğitiminde ayrıca top atışı da yaptı.

Gerçekleştirdiği talim atışı, Dilara’ya korku dolu anlar yaşatsa da güzel sunucu bu görevin de hakkını böylelikle vermiş oldu.

BERE GİYMEYİ ÖĞRETEMEDİK
Dilara Gönder’e eğitimin sonunda plaket veren Zırhlı Birlikler Okulu Komutanı Tank Albay Kemal Karababa “sana bu sürede pek çok şey öğrettik, tek öğretemediğimiz bere giymek oldu. Onu da son anda öğrendin” diyerek programa ilginç bir boyut kattı…