SON TV

Aysel Yolaçan: İşte aşkımızın kanıtı

Serdar Bilgili'nin 'Tek gecelik ilişkimiz oldu' dediği Aysel Yolaçan, 'Yıllarca karıkoca hayatı yaşadık. Bilgili kızımızla hep görüştü' dedi. Yolaçan, mahkemeye de bu fotoğrafı delil olarak sundu.

Aysel Yolaçan: İşte aşkımızın kanıtı

15 BİN LİRALIK NAFAKA

Babalık davasında yeni gelişme! Aysel Yolaçan, bir süre önce işadamı Serdar Bilgili hakkında “Birlikteliğimizden Derin adında bir kızımız oldu. Bilgili’nin kızımızı nüfusuna almasını ve aylık 15 bin lira nafaka ödemesini talep ederim” diyerek dava açmıştı. Bilgili ise Derin’i kızı olarak kabul etmiş ancak “İlişkimiz tek gecelikti, ilerleyen dönemde görüşmedik” diyerek nafaka rakamının düşürülmesini talep etmişti.

İLİŞKİ 2002’DE BAŞLADI

Yolaçan, mahkemeye yeni bir delil sundu. Yolaçan, ünlü işadamının söylediği gibi ilişkilerinin tek gecelik olmadığını; aşklarının 2002’de başladığını, kızlarının 2006 yılında doğduğunu, bu tarihten sonra da görüşmelerinin devam ettiğini belirtti. Yolaçan, mahkemeye delil olarak da Bilgili ile kızının 4 yaşındayken beraber çekilmiş fotoğraflarını sundu.

DERİN TIPKI BABASI

Şu an 7 yaşında olan Derin, babası Serdar Bilgili’ye benziyor. Ünlü işadamının Derin’le birlikte toplam üç çocuğu var. Sabah’ta yer alan haberde, Bilgili’nin 2002’de boşandığı Ebru İpekçi’den Lal (15) adında bir kızı, Fransız model Amelia Latournald’den de Ali adında bir aylık olan oğlu var.

ETİKETLER: