SON TV

AK Parti Ankara mitinginde Çarşı’yı kızdıracak pankart

Ak Parti Ankara'da 'Milli iradeye saygı' mitingleri kapsamında Sincan'da büyük bir miting yaptı.

AK Parti Ankara mitinginde Çarşı’yı kızdıracak pankart

“Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya” sloganıyla düzenlenen miting için Ankara Sincan Pazar yerinde hazırlıklar tamamlandı. Öğle saatlerinden itibaren mitingin yapılacağı Sincan Pazar yeri dolmaya başladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara hitap edeceği platform kurulurken, platfomun arka fonunda “Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya” sloganı yer aldı.

ÇARŞI’YI KIZDIRACAK PANKART

Miting alanına bakan binalara “Bırak Tencereyi Tavayı Gel Gör Ankara’daki Havayı”, “The World İs Wathcing The Realities Now”,” İnönü’yü Park Yapalım Adını Çarşı Koyalım”, “Son Sözü Çapulcular değil Aziz Milletimiz Söyler”, “Kur’an, Bayrak ve Vatan, İşte Adam Gibi Adam” ve “Oy’un Büyük Türkiyem” asılan afişler dikkat çekti.

Yerli ve yabancı basının büyük ilgili gösterdiği mitingde yaklaşık 200 gazeteci görev alıyor.

ÇEVRE İLLERDEN DE GENİŞ KATILIM VAR

Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Yozgat ve Çorum’un da aralarında olduğu illerden gelen vatandaşların da ilgi gösterirdiği mitinge, başta Ankaragücü olmak üzere 3 büyük takımın taraftarları da formalarıyla geldi. Miting alanını dolduran her yaştan vatandaşın, AK Partinin seçim şarkıları eşliğinde çoşkulu bekleyişi devam ederken, alandaki kalabalık her geçen dakika arttığı gözleniyor.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yoğun güvenlik önleminin alındığı miting alanında, emniyete ait bir helikopter havadan denetimde bulunuyor. Miting alanına sinyal kesici donanıma sahip araçlar yerleştirilirken, özel harekat polislerinin de alana hakim binaların çatılarında konuşlanması dikkati çekti.