SON TV

Murat Başaran evlendi

Bodrum ilçesinde tatil yapan ünlü sanatçı Murat Başaran, evlendiğini açıkladı.

Murat Başaran evlendi

Eşi Pınar Başaran ile birlikte Bodrum’a balayına gelen Başaran, gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını yanıtladı.

Uluslararası Hukuk Müşaviri olan eşi Pınar Başaran ile Bodrum turuna çıkan ünlü sanatçı, aile arasında bir nikah yaparak iki hafta önce dünya evine girdiğini söyledi. Başaran, Ekim ayından sonra düğün yapacaklarını açıkladı.

Balayı için Bodrum’a geldiklerin belirten Başaran, şöyle konuştu: “İstanbul’da benim bir restoranım var orada evlenme teklif ettim. Kemancı ayarlamıştım o arkadan sürpriz bir şekilde çıktı. Bende evlenme teklifini yaptım. Eşim hiç tereddüt etmeden kabul etti teklifimi. Üç ay önce nişanlanmıştık, iki hafta öncede aile arasında kıyılan nikahla evlendik. Ekim ayından sonra düğün yapmayı düşünüyoruz. Darısı bekarların başına. Allah herkese böyle güzel, sevgiler, eşler nasip eder inşallah. Balayına geldik ama bu balayı arasında işlere gidiyorum. Dün Van’a gitmiştim konser için sabah 5: 00 de geri geldim. Eşim sağolsun bu konularda çok anlayışlı. Bir günlüğüne tek bıraktım ama bunu telafi etmek için eğlenmeye çıktık. Evlendikten sonra güzel oluyormuş. Her şey yolunda gitmeye başladı. Büyüklerimiz hep der ya evlilik bereketi ile gelirmiş hakikaten öyle evlilik bereketi ile geldi.”

”ÇOCUK İSTİYORUZ”
Başaran, gazetecilerin “Çocuk istiyor musunuz?” sorusu üzerine “Evet neden olmasın tabiki istiyoruz. Ben müzisyen olmasını istiyorum ama eşim hiç istemiyor müzisyen olmasını” dedi.

Eşi Pınar Başaran ise, “Çocuğumuz olursa hukukçu olsun istiyorum” ifadelerini kulandı. Çiçeği burnunda çiftin bir an olsun ayrılmamaları dikkatlerden kaçmadı.

ETİKETLER: