SON TV

Transay servisleri velilere izletecek

Ana faaliyet konusu servis taşımacılığı olan Transay Şirketler Grubu, araçlarına taktırdığı Akıllı Araç Takip Sistemi ile öğrenci velilerinin ve okul idarecilerinin araçlarını trafikte takip etme olanağı sunuyor.

Transay servisleri velilere izletecek

Halim Aydın tarafından 1989 yılında kurulan şirket, okullara yönelik servislerinde bir yeniliğe giderek hem öğrenci velilerini hem de okul idarecilerinin servis güzergahını takip edecek sistemi geliştirdi. Bünyesinde bulundurduğu 4500 araçla personel ve öğrenci taşıyan şirket, servis araçlarına taktırdığı Akıllı Araç Takip Sistemi (SVTS) ile isteyen veliye çocuğunun bindiği aracı takip etme olanağı sunuyor. Okul idarecileri de isterse öğrencilerinin bindiği araçların trafikteki güzergahını an be an takip edebilecek.

Okuldan eve kadar izleme imkanı

Bu sistemi kullanan veli, çocuğunun bindiği aracın oturduğu apartmanın önüne kadar takip edebileceği gibi, merkezden gönderilen SMS ile aracın eve yaklaştığı bilgisi de veriliyor. Araçlarının trafikte izlediği güzergahı veritabanına kaydeden şirket, veliler ve okul idarecilerinin araçların geçmişte trafikte izlediği rotaya da sağlıyor.

Okul servisleri departmanında Emir Tamer’in de ortaklığının bulunduğu şirket, aynı zamanda kimya, telekomünikasyon, enerji, otomotiv, reklam, bankacılık ve turizm alanında da hizmet veriyor. 24 yılık şirket, Türkiye’nin önde gelen 300 firmasına da personel taşımacılığı hizmeti veriyor.