SON TV

Abdullah Öcalan evleniyor mu?

Hala Kesire Öcalan ile resmi olarak evli görünen Abdullah Öcalan'ın evleneceği iddiasını gazeteci Metehan Demir ortaya attı.

Abdullah Öcalan evleniyor mu?

CNN Türk canlı yayınına katılan Metehan Demir, Abdullah Öcalan’ın evleneceği iddialarının Ankara’da kulaktan kulağa dolaştığını iddia etti.

BİRAZ DA KENDİSİ İÇİN İSTEYECEK

“En son sekreter istendi. Öcalan uzun zamandır yüksek bir ego ile hareket ediyor. ‘Ben bu süreci yürütenim. Bir reçete de kendime yazayım’ diyecek. Bugüne kadar hep PKK, KCK ve sürece yönelik taleplerle bulunup direktifler verdi” diyen Metehan Demir, iddiasını şöyle sürdürdü:

“Biraz da kendisi için isteyecek ve medeni durumunda bir değişme olabilir. Bu iddia Ankara kulislerinde kulaktan kulağa dolaşıyor.’

HALA KESİRE ÖCALAN İLE EVLİ

Abdullah Öcalan, PKK’yı kurmadan 5 ay önce 24 Mayıs 1978 tarihinde Kesire Öcalan ile evlendi. Kesire Öcalan, daha sonra örgütü bırakarak yurt dışına gitti ve hala Abdullah Öcalan ile resmi evli olarak görünüyor.

Üç yıl önce de Abdullah Öcalan’ın, Hayata Dönüş operasyonunda sırtından yaralanan ve 11 yıl cezaevinde kalan Meral Kıdır ile evlendiği iddia edilmiş, bu iddia daha sonra yalanlanmıştı.