SON TV

Tavsiyem…

Son aylarda düşüşte olan borsamız yatırımcıları kara kara düşündürmekte ve dolar tekrar 1.97 TL seviyelerini gördü…

Peki siz portfolyonuzu ve yatırım yaptığınız araçları incelediniz mi? Gelecek için beklentilerinizin ne olduğunu biliyor musunuz? Zorlukla kazandığınız paranızın siz uyurken bile size getiri sağlayacak araçlar hakkında araştırma yaptınız mi? Veya bu konuda herhangi bir yatırım uzmanıyla fikir alışverişinde bulundunuz mu?

Türkiye ekonomisinin büyüdüğü son 10 senede sizin tasarruflarınızda ne gibi değişimler oldu? Ne şekilde beklentiler yönünde eğiliminizin arttırdı son 10 yıllık süreç?…..

Borsanın düşüşte olduğu ve ekonominin bir takım belirsizliklerle seyrettigi zamanlar aslında yatırımcılar için büyük bir fırsattır; yoğun iş temponuzda ilgilenmeye vakit bile ayırmadıgınız birikimlerinizi geleceğe yönelik daha doğru değerlendirmek adına.

Yatırımcıların es geçtiği en önemli duygudur tatmin olmak, bu nedenle siz değerli okuyucularımın bir an olsun gündemi takip etmeyi bırakıp kendi tasarrufları hakkında düşünmesini ve tasarruflarını geleceğe yönelik beklentileri doğrultusunda planlamasını tavsiye ediyorum.

Endişeye kapılan yatırımcılar unutmamalı ki her ne olursa olsun önümüzde birçok fırsat var, ekonomimiz hala güçlü ve borsamız umut vaad etmekte…

Daha güzel ve parlak günlere uyanıp her zaman kazananlardan olmak dileğimle…

BİLİYOR MUSUNUZ?

BIST-100 küresel borsalar ağının bir unsuru oldu geçen hafta itibariyle… Borsa Istanbul, NASDAQ ile stratejik ortaklık ön anlaşmasını imzaladi. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum…

YAZARIN SON YAZILARI
Görünüm - 7 Ekim 2013
Gidişat - 2 Eylül 2013
Yorum farkı - 31 Temmuz 2013
Tavsiyem… - 13 Temmuz 2013
Ve Dolar 1.94… - 21 Haziran 2013
Geleceğe umut - 9 Haziran 2013