SON TV

Hatemi Ailesi’nde sular durulmuyor… Kezban Hatemi oğlunun mesajlarını savcılığa verdi

Oğlu Mehmet Ali Hatemi’nin kendisini tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunduğu Kezban Hatemi'de harekete geçti. Anne Hatemi, amacının oğlunu korumak olduğunu savundu ve oğlunun yolladığı hakaret içerikli mesajları savcılığa verdi.

Hatemi Ailesi’nde sular durulmuyor… Kezban Hatemi oğlunun mesajlarını savcılığa verdi

Semih BİŞKİN / Hatemi ailesini karıştıran olay Mehmet Ali Hatemi’nin eşi Aslı Hatemi ile ayrılacağını annesi Kezban Hatemi’ye açıklaması ile patlak verdi. Anne Hatemi, karşı çıkınca Mehmet Ali Hatemi evi terk etti. Anne oğlun arası fena şekilde açıldı.

OĞLUNU HASTANEYE KAPATTIRDI

Kezban Hatemi’nin başvurusu üzerine Mehmet Ali Hatemi, Fransız Lape Hastanesi’ne bile kapatıldı. Mehmet Ali Hatemi, savcılığa ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘eziyet’, ‘kişiye ait belgeleri izinsiz verme’, ‘tehdit ve hakaret’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçları kapsamında şikayet dilekçesi verdi.

Dilekçede, eşi Avukat Aslı Hatemi’den boşanmak istedikten sonra annesi tarafından maddi manevi zulüm gördüğünü, Fransız Lape Hastanesi’ne kapatıldığını iddia etti.10 gün hastanede zorla tutulduğunu ileri süren Hatemi, Lape tarafından verilen raporunda ise ‘Mehmet Ali Hatemi’de herhangi bir akıl sağlığı ya da akıl zayıflığı saptanmadığı’ ifadelerinin yer aldığını belirtti.

Savcılık soruşturma başlatırken Kezban Hatemi, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığı ile savcılığa başvurarak oğlunun hakaret ve tehdit iddialarının doğru olmadığını, oğlunu koruma kastı ile hareket ettiğini belirtti. Kezban Hatemi, Mehmet Ali’nin eşi Aslı’yı tehdit ve hakaret içeren çok sayıda mesajını da savcılığa sundu.