SON TV

Kılıçdaroğlu’nun iftar görüntüleri hangi tarihe ait?

Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı iftar sofrasında ezan okunmadan orucunu açtığı iddia edilen görüntülerin 2011'e ait olduğu iddia edildi.

Kılıçdaroğlu’nun iftar görüntüleri hangi tarihe ait?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açması haber sitelerinde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün’le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açtı. Ezan okunmadan Kılıçdaroğlu’nun iftarını açması üzerine vatandaşlardan biri, ‘Daha ezan okunmadı’ dese de artık çok geçti.

GÖRÜNTÜLER 2 YIL ÖNCESİNİN Mİ?

Sonradan bu görüntülerin 2011 yılına ait olduğu iddia edildi. Sözcü Gazetesi, CHP’nin açıklamasına dayanarak görüntülerin 2 yıl öncesine ait olduğunu yazdı.

Habere göre, 2011 Ramazan ayında çekilen bu görüntüler, Mamak ilçesi Küçük Kayaş Mahallesi’ndeki bir gecekonduda yaşayan ve memur emeklisi olan Yücel Başkan’ın evindeki iftar yemeğinde kaydedilmişti.

TOP PATLAYINCA ORUCUNU AÇTI

Görüntüler izlendiğinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun top patladıktan sonra suyunu içtiği, ardından da ezanın okunduğu duyuluyor.


.