SON TV

Hakim Hasan Yılmaz’ın arabasında esrar çıktı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında Hakim Yaşar YIlmaz uçuruma yuvarlandı. Yılmaz'ın 250 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilinden cesedi ile birlikte 25 kilo esrar çıktı

Hakim Hasan Yılmaz’ın arabasında esrar çıktı

Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında Hakim Yaşar YIlmaz uçuruma yuvarlandı. Yılmaz’ın 250 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilinden cesedi ile birlikte 25 kilo esrar çıktı. Genç hakimin ehliyetinin olmadığı ve araba kullanmayı bilmediği de öğrenildi.

Sivas’ın Gürün İlçesi yakınlarında vatandaşlar bir otomobilin 250 metrelik uçurumdan yuvarlandığını ihbar etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, araçtan hakim Yaşar Yılmaz’ın cesedini çıkardı. Jandarma ekipleri, otomobilde yaptıkları aramada 25 kilo esrar ve bir miktar uyuşturucu hap buldu. 34 yaşındaki hakim Yaşar Yılmaz’ın Çorum’un İskilip İlçesi’nde görev yaparken, son kararnaeyle Siirt’in Kurtalan İlçesi’ne tayini çıktığı öğrenildi. Gürün Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

Ehliyeti de yok

Yaşar Yılmaz’ın cenazesi Gürün Beypınar Köyü’nde dün toprağa verildi. Yakınları genç hakimin ehliyetinin olmadığını, araç kullanmasını da bilmediğini söyledi. Yılmaz’ın kullandığı 06 EYK 43 plakalı otomobilin G.D. adına kayıtlı olması üzerine bu kişiyi bulmak için çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri, 25 kilo esrar buldukları araçta hakim Yılmaz’ın neden bulunduğunu, genç hakimin kazaya mı yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

ETİKETLER: