SON TV

Sevgilisi Ali Ağaoğlu’na Meryem Uzerli üzerinden çaktı

Ali Ağaoğlu'nun nikahsız eşi Petek Ertüre, sevgilisine Meryem Uzerli için yazdığı destek tweeti üzerinden çaktı: 7'den 77'ye tüm erkekler aynı, kullan at.

Sevgilisi Ali Ağaoğlu’na Meryem Uzerli üzerinden çaktı

Petek Ertüre, son günlerde hamileliği, tükenmişlik sendromu ile gündemden düşmeyen Meryem Uzerli’ye destek tweetleri attı. Ertüre’nin Twitter üzerinden attığı bu mesajların gizli bir hedefi de vardı; o da sevgilisi Ali Ağaoğlu’dan başkası değildi. Tweetlerdeki gizli mesajlar sevgilisi Ali Ağaoğlu’nu adres olarak gösteriyordu.

‘Tüm erkekler aynı’

Can Ateş’in hamile olan Meryem Uzerli’yi terk etmesine kızan Ertüre, attığı destek tweetindeki asıl hedefi sevgilisi Ali Ağaoğlu oldu. Dün attığı tweet ile Meryem Uzerli’nin sevgilisi tarafından kullanıldığını savunan Ertüre, ilişkinin ciddiye binmesi üzerine erkeklerin, “Ben yokum” diyerek kaçtığını öne sürdü. Ardından da “7’den 77’ye tüm erkekler aynı” cümlesini kurarak sevgilisi Ali Ağaoğlu’na da isim vermeden çaktı.

Kısa bir süre sonra bir tweet daha atan Ertüre, “Meryem güçlü kadın, bunu atlatacak çocuklarına iyi bakacaktır. Neden hep kötüler kazanır iyiler kaybeder bunu anlamıyorum” tweeti attı. Ertüre, bu tweetiyle de de Ağaoğlu ile olan ilişkisinin ipuçlarını verdi.



İşte Ertüre’nin o tweetleri:

Petek Ertüre: Kadının en güzel evresinde gez kullan her anlamda sonra iş ciddiye gelince ben yokum de ben bu erkekleri anlamıyorum 7’den 77’ye aynılar.

Petek Ertüre: Meryem güçlü kadın, bunu atlatacak çocuklarına iyi bakacaktır. Neden hep kötüler kazanır iyiler kaybeder bunu anlamıyorum.

Ertüre 3 gün önce de attığı bir tweet ile, “Vazgeçmek her zaman zayıflık değildir, bazen bırakacak kadar gülçü olmaktır… Moralim bozuk, keyifsizim, canım çok sıkkın” tweeti atarak ilişkisindeki memnuniyetsizliği takipçileriyle paylaşmıştı.