SON TV

Sevgilisine ilaç içirip defalarca tecavüz etti

Eski Türk filmlerinde görülen tecavüz olaylarını aratmayacak bir olay yaşandı.

Sevgilisine ilaç içirip defalarca tecavüz etti

Eski Türk filmlerinde görülen tecavüz olaylarını aratmayacak bir olay yaşandı. Genç bir kişi sevgilisini evine davet edip, içeceğine ilaç katıp önce bayılttı. Daha sonra da sevgilisine tecavüz etti.

Annemle tanıştıracağım

C.E. bir süredir beraber olduğu kız arkadaşı G.Ş.’yi annesiyle tanıştırma bahanesiyle evine çağırdı. Aşık olduğu adamın annesiyle tanışacağını duymasıyla heyecanlanan genç kız eve gitmeyi kabul etti. Olacaklardan habersiz şekilde erkek arkadaşının evine gitti. Genç kız evde kimsenin olmadığını görünce C.E.’den bir açıklama istedi. C.E. ise annesinin işi çıktığını ve yarım saate kadar geleceğini söyledi. Sevgilisinin bu sözüne de inanan G.Ş. evde kısa bir süre bekledi. Bunun üzerine C.E. sevgilisine bir şey içip içmeyeceğini sordu. C.E. ise bir bardak su istedi.

Suya ilaç kattı

C.E. isimli genç mutfağa giderek sevgilisine vereceği suyun içine daha önceden temin ettiği bayıltıcı bir sıvıyı karıştırdı ve sevgilisine ikram etti. G.Ş. hiçbir şeyin farkına varmadan suyu içti. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra genç kız bayıldı.

Defalarca tecavüz etti

Kız arkadaşının bayıldığına emin olan C.E., sevgilisi G.Ş.’ye baygın halde defalarca tecavüz etti. Uyandıktan sonra başına gelenleri öğrenen G.Ş. evden ayrıldı. Başına gelen olayı kimse ile paylaşamayan G.Ş. sevgilisinden ayrılmak istedi. Bunun üzerine C.E., sevgilisine, “Benden ayrılırsan kız olmadığını herkese söylerim” diye G.Ş.’yi tehdit etti. Tehditlerin artması üzerine çıkış yolu bulamayan G.Ş. durumu polise anlatma kararı aldı. Başından geçen olayı polise anlatan G.Ş.’nin ifadesi doğrultusunda C.E. gözaltına alındı. C.E. hakkında ‘nitelikli cinsel istismar ve tehdit’ suçundan iddianame hazırlandı. C.E., 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

ETİKETLER: