SON TV

Acun Ilıcalı’nın son bombası

'O Ses Türkiye' programında 2 sezon jürilik yaptıktan sonra bu sezon yerini Ebru Gündeş'e bırakan Avşar'ın neden ayrıldığı da belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın son bombası

Hülya Avşar, ünlü talk show’uyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Üstelik yapımcısı da ünlü yapımcı Acun Ilıcalı olacak. Akşam gazetesi’nden Emre Akçaay’ın o haberi:

“Yeni sezon öncesi ‘O Ses Türkiye’de jüri değişikliğine giden Acun Ilıcalı, üç yıl birlikte çalıştığı Hülya Avşar’ın yerine Ebru Gündeş’le el sıkışmıştı. Avşar’ın bu beklenmedik ayrılıktan hoşnut olmadığı ve ikilinin arasının açıldığı iddiaedilmişti. Ve herkesi ters köşeye yatıran açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı,’Hülya Avşar Show’u yeniden hayata geçireceklerini, yapımcılığını da kendisinin üstleneceğini belirterek, “Türkiye’de talk show programı yapacak enerjiye sahip tek kadın Hülya Avşar’dır” dedi.”

Daha önce Show TV, Kanal D, TGRT, TNT gibi kanallarda yayınlanmış olan ‘Hülya Avşar Show’ için yeni sezonda 3 kanal yarış içerisinde. Show TV, Star TV’ nin aralarında bulunduğu bu 3 kanaldan hangisinin kazanacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.