SON TV

Babası ve kardeşi gibi alkollüyken takla attı

Babası ve abisini alkollü araç kullanırken kaybeden Sedat Yılmaz, onlar gibi alkollü araç kullanarak geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Babası ve kardeşi gibi alkollüyken takla attı

Babasını 2000’de, kardeşini ise 2004’te alkollüyken yaptıkları kazalarda kaybeden Sedat Yılmaz, alkollü halde kullandığı otomobille takla atarak öldü.

Sabah’tan Abdullah Yalçın’ın haberine göre; Yılmaz’ın ehliyetine daha önce iki kez el konulduğu öğrenildi

Tekirdağ’da alkollü araç kullanan 46 yaşındaki Sedat Yılmaz, otomobiliyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobilden fırlayan Yılmaz hayatını kaybederken, daha önce babası ve kardeşinin de alkollü araç kullanırken yaptıkları kazalarda öldükleri ortaya çıktı.

Kaza önceki gece Tekirdağ Malkara karayolu 10. kilometresinde meydana geldi. Kent merkezinde bir eğlence merkezinde alkol alan 46 yaşındaki Sedat Yılmaz, gece yarısı Seymenli köyündeki evine gitmek üzere yola çıktı. Alkolün de etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. Otomobil 20 metrelik uçurumun kenarında bir ağaca takılırken, sürücü Sedat Yılmaz otomobilden dışarı fırladı. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar durumu, jandarmaya ve polise bildirdi.

İçki şişeleri bulundu

Kaza yapan araçta inceleme yapan ekipler, çok sayıda boş ve dolu içki şişesi buldu. Polis, çiftçilik yapan Sedat Yılmaz’ın 2 defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin alındığını belirledi. Ayrıca Sedat Yılmaz’a ait cüzdanın içinden bir hafta öncesine ait ceza makbuzu çıktı. Yılmaz’a bir hafta önce de ehliyetsiz araç kullandığı gerekçesiyle ceza kesildiği belirlendi.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Sedat Yılmaz’ın yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Alkollü araç kullanmaması için kendisini defalarca uyardıklarını söyleyen yakınları, Sedat Yılmaz’ın babası Mustafa Yılmaz’ın 2000 yılında, kardeşi Vedat Yılmaz’ın ise 2004 yılında alkollü araç kullanırken yaptıkları kazalarda öldüklerini söylediler. Sedat Yılmaz’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ETİKETLER: