SON TV

Fethullah Gülen’in son görüntüleri

Muhammed Fethullah Gülen'in hastanedeki tedavisi sonrası ilk kez görüntüleri yayınlandı

Fethullah Gülen’in son görüntüleri

Fethullah Gülen’in rahatsızlığı sonrasında çekilen görüntüler ilk kez yayınlandı. Sohbetlerinin yayınlandığı Herkul.org sitesinde yer alan videoda, Gülen’in hastaneden çıkışı ve Pensilvanya’daki evine gidişi yer alıyor.

Fethullah Gülen’in kalp ritmi bozukluğu nedeniyle rahatsızlandığı ve 12 saat boyunca hastanede müşahade altında tutulduğu açıklanmıştı.

Bu haberin hemen ardından sosyal medyada, Gülen’in öldüğü yönünde iddialar ortaya atılmış sonrasında bu iddialar birinci ağızdan yalanlanmıştı. Herkul.org’tan yapılan açıklamada Gülen’in tedavisi tamamlandığı ve evinde dinlendiği açıklandı.

Sağlık durumu iyi

Şeker rahatsızlığı bulunduğu bilinen Gülen, Pensilvanya’daki konutunda 24 saat doktor kontrolü altında tutuluyor. Son olarak ritim bozukluğu nedeniyle tedavi olduğu açıklanan Gülen’in son yayınlanan görüntülerinde ise oldukça bitkin olduğu görülüyor. Sohbetlerinin yayınlandığı Herkul.org sitesinde yer alan görüntülerde Gülen, ilk olarak tedavi gördüğü hastanede görüntülenmiş. İşte Gülen’in son görüntüleri;

ETİKETLER: