SON TV

Sezen Aksu’dan polemiğe ortak oldu

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy polemiğine minik serçe Sezen Aksu kayıtsız kalmadı.

Sezen Aksu’dan polemiğe ortak oldu

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy polemiğine minik serçe Sezen Aksu kayıtsız kalmadı. Önceki akşam ortağı olduğu Frankie adlı gece kulübünde eğlenen Aksu, çıkışında kendisine uzatılan mikrofonlara konuştu.

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden sanatçı, hayvan mezarlığına gömülmek isteyen Ajda Pekkan için ‘Layığını bulmuş’ diyen Bülent Ersoy’un sözlerini eleştirdi. Aksu, ‘Her zaman insanın bir düşündüğünü beş düşünüp bir konuşmasından yanayım. Öfke ağzından çok sert sözler çıkabiliyor. İnsan sonrasında çok üzülebiliyor. Çünkü vicdan insanın yakasını bırakmaz takip eder. Çok düşünüp az konuşmak lazım. İkisi de çok kıymetli insanlar. İnsanlık hali biri birine çok kızmış ve sert şeyler söylemiş. Büyütülecek bir şey yok’ dedi. Sezen Aksu, ‘İkiliyi barıştırmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise ‘Anneannemin sözü geldi: ‘Dünyanın işi var başımda… Şeytanın işi olmayınca kuyruğunu tartarmış’… O kadar işin arasında koşup onları mı barıştıracağım. Yetişkin insanlar zaten küs kalmazlar’ diyerek aracına doğru yöneldi.

YENİ BİR PROJE VAR

Sezen Aksu’dan önce mekandan Beyazıt Öztürk çıktı. İçeride sanatçıyla sohbet ettiklerini belirten Beyaz, ‘Ağabeylerimle beraber geldik. Sezen Hanım da içerideydi onunla da sohbet ettik, biraz iş konuştuk. Yakında güzel bir projemiz olacak” diye konuştu.