SON TV

Düğünde gelin altını taşıyamadı

Aşiret mensubu Hasan Şeyhanlıoğlu'nun oğluyla, işadamı Abdi Öztürk'ün kızı görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Düğünde gelin altını taşıyamadı

Şanlıurfa’nın büyük aşiretlerinden Şeyhanlıoğlu Aşireti’nden işadamı Hasan Şeyhanlıoğlu’nun büyük oğlu iş adamı İsmail Şeyhanlıoğlu (29), Gaziantepli iş adamı Abdi Öztürk’ün kızı Emine Öztürk (28) ile hayatını birleştirdi.

Sabah’tan Mehmet Yıldırım’ın haberine göre; Şanlıurfa’da bir otelde gerçekleşen düğün törenine, iş adamları, kentin ileri gelenleri ve yaklaşık bin davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu kıyarken, nikah şahitleri masaya sığmadı.

Gelin ve damadın nikâh şahitliğini Adana eski milletvekili Cevher Cevheri, işadamları İmam Aslan, Osman Bucak, Ahmet Bucak, Cuma Öztürk ve Mehmet Öztürk yaptı. Nikahın ardından evlenme cüzdanı gelin Emine Öztürk’e teslim edildi. Düğünde davetliler gelin ve damadın başından aşağıya dolarlar yağdırdı.

Ceylan sahnede

Dolarların yanı sıra 10’luk ve 50’lik Türk Lirası banknotlar da çiftin üzerine atıldı. Davetliler gelin ve damada altın takı takmak için adeta yarışa girdiler. Geline altın kolye, zincir ve altın kemer takıldı. Yaklaşık 5 kilo altın takı takılan gelin takıları taşımakta zorlanınca yardımına akrabaları yetişti. Gelinin takıları çantalara konuldu.