15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz girişimi

15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz girişimi

15 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz girişimi

33 yaşındaki A.D. 15 yaşındaki E.Ç.’ye tecavüz girişiminde bulundu. Cinsel istismarcı 6 yıldan 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Babasının arkadaşı olan A.D.’nin sık sık yanına gelerek vakit geçiren E.Ç.‘nin başından inanılması güç bir olay geçti. İddiaya göre; E.Ç. yine vakit geçirmek için babasının arkadaşı olan A.D.’nin hurda deposuna geldi. Birlikte iyi vakit geçiren ikili ilerleyen saatlerde şüpheli sıfatıyla yargılanan A.D.’nin arabasıyla dolaşmaya çıktılar. Şüpheli A.D. ve mağdur E.Ç. saat gece yarısını geçtiği sırada tekrar depoya döndüler.

Çocuğa saldırdı

‘Sen yukarı geç ben geliyorum’ diyerek E.Ç.’yi üst kata yollayan A.D. alt katta aklına koyduğu planın hazırlıklarını yapmaya başladı. Aradan çok geçmeden üzerini çıkarıp eşofmanla E.Ç.’nin yanına gelen A.D. harekete geçerek tecavüz girişimine başladı. E.Ç.’nin üzerine çullanan A.D. zorla gencin pantolonunu indirdi.

Tam gerçekleşecekti ki…

E.Ç. şüphelinin üzerine çullanmasıyla kurtulmak için çırpınmaya başladı. Genç çocuğun çırpınışları sonuç verdi ve şüphelinin elinden kurtulmayı başardı. Şüpheli şahıs A.D. tam ikinci hamlesini yapacakken o sırada onu dışarıdan gelen arkadaşlarının sesi engelledi. Arkadaşlarının seslenmesiyle cama çıkıp 5 dakikaya aşağıya ineceğini söyleyen A.D. E.Ç.’ye dönerek aralarında geçen olayı bir kişiye anlatması halinde ilişki yaşadıklarını herkese söyleyeceği belirterek genç çocuğu tehdit etti.

Birlikte aşağıya indiler

5 dakika sonra A.D. ve E.Ç. birlikte aşağı indiler. A.D.’nin arkadaşları E.Ç.’nin darmadağın halini ve kollarındaki ve boynundaki darp izlerini gördüler ve durumdan şüphelenmeye başladılar. O gece bu konu bir daha hiç konuşulmadı. Ertesi akşam E.Ç.’yi parkta gören A.D.’nin arkadaşları genç çocuğu sıkıştırarak dün gece ne yaşandığını anlatmasını istediler.

Herşeyi anlattı

E.Ç. ısrarlar üzerine daha fazla dayanamayıp başından geçen o korkunç dakikaları tüm çıplaklığıyla anlattı. Duydukları karşısında şoke olan A.D.’nin arkadaşları hiç vakit kaybetmeden savcılığa suçduyurusunda bulundu.
A.D. ‘Çocuğa nitelikli cinsel istimar’ suçundan hakim karşısına çıkarılacak.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version