SON TV

Yurtdışında talep gören 4 dizi

Yurtdışında en çok izlenen Türk dizileri hangileri?

Yurtdışında talep gören 4 dizi
  • Dizi
  • 29 Ekim 2013 10:11

Yurtdışında en çok izlenen Türk dizileri hangileri?

Türk dizilerini yurtdışıma pazarlayan 2 ana şirketten biri olan Calinos Holding’in başkanı Fırat Gülgen diziler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gülgen, şu an en çok talep gören ve izlenen dizilerin Muhteşem Yüzyıl, Adını Feriha Koydum, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu olduğu belirtti. En çok tutulan 4 dizinin yanında Karadayı, İntikam, Benim İçin Üzülme, 20 Dakika ve Huzur Sokağı’nın da iyi oranlar aldığını belirten Ülgen bu sezonki diziler arasından Fatih, Çalıkuşu ve MedCezir ‘den de umutlu olduğu söyledi.

Türk dizilerinin gösterildiği ülkeler ise şunlar:

“Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Bosna Hersek, Brunei Sultanlığı, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Endonezya, Estonya, Fas, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, İsveç, İsviçre, Japonya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Güney Kore, Kosova, Kuveyt, Letonya, Libya, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Malezya, Mısır, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Suriye, Tayland, Tayland, Tayvan, Tunus, Ukrayna, Umman, Ürdün, Vietnam, Yemen, Yunanistan,İtalya,ABD”