SON TV

En tasarruflu otomobil

Çin’in özel sektör otomobil markası Geely en tasarruflu ve çevreci ilk 10 araç arasına girdi.

En tasarruflu otomobil

Türkiye’de Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan Çin’in özel sektör otomobil markası Geely’nin Emgrand modeli, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan araştırmada, yakıt tüketimlerine göre belirlenen en tasarruflu ve çevreci ilk 10 araç arasına girdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan araştırmada, yakıt tüketimi ve karbondioksit emisyonuna göre belirlenen ilk 10 araç arasına giren Geely Emgrand, çevre odaklı üretimiyle dikkat çekiyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Serdar Güray, firma bünyesinde satışa sunulan Geely Emgrand’ın en tasarruflu ve çevreci ilk 10 araç arasına girmesinin, Anadolu Araçlar’ın insana ve çevreye duyarlı markaları müşterileriyle buluşturma yaklaşımlarının bir yansıması olduğunu belirtti. Geely Emgrand’ın yanı sıra Anadolu Araçlar bünyesinde bulunan lastik markalarıyla da müşterilerini çevreci ürünlerle buluşturduklarını ve bunu yaparken de çevresel sürdürülebilirliği sağlamayı hedeflediklerini belirten Serdar Güray sözlerine şunları ekledi;

“Tüm dünyada giderek artan çevre duyarlılığı artık kendini her alanda göstermeye başladı. İnsanlar artık çevre dostu ürünlere rağbet ediyor ve bu konuda duyarlılık gittikçe artıyor. Biz de Anadolu Araçlar olarak bunun öneminin farkındayız ve çalışmalarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Çevreye duyarlı bir bilinç oluşturmak ve gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakmak hedefi, şirket politikamızın önemli hususları arasında yer alıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan araştırmada yakıt tüketimine göre en tasarruflu ve çevreci 10 araç arasına giren Geely Emgrand’ın yanı sıra, Anadolu Araçlar’ın lastik markası olan Cooper Tires da aynı şekilde çevreye dost üretim teknolojisiyle duyarlı bir yaklaşım gösterirken, yakıt tüketimini azaltmasıyla da düşük maliyet sağlayarak müşterilerinin bütçesini rahatlatıyor.”

ETİKETLER: