SON TV

Sezen Aksu: Bütün Ermeniler akrabam

Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian’ın eşlik ettiği İstanbul’daki konserde eski günleri hatırladı.

Sezen Aksu: Bütün Ermeniler akrabam

Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian’ın eşlik ettiği İstanbul’daki konserde eski günleri hatırladı: “Biliyorsunuz 10 sene Onno Tunç’un gelini olarak yaşadım. Bütün Ermeniler doğal olarak benim akrabam.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberin göre; Sezen Aksu, önceki akşam kapılarını yeni açan Zorlu Center PSM sahnesinde sevenleriyle buluştu. Aksu, Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian’ın eşlik ettiği konserde 1996’da geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybeden büyük aşkı Onno Tunç’u andı. Aksu, “Biliyorsunuz 10 sene Onno Tunç’un gelini olarak yaşadım. Dolayısıyla bütün Ermeniler doğal olarak benim akrabam” şeklinde konuşunca salondakilerden alkış aldı.

“60 SENE EVLi KALMAK NE DEMEK?”

Sezen Aksu, önceki akşam kapılarını yeni açan Zorlu Center PSM sahnesinde sevenleriyle buluştu. Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian eşliğinde sade bir orkestrayla konser veren Aksu’yu, yüzlerce kişi izledi. Sanatçı, anne ve babasının geçtiğimiz 30 Ağustos’ta evliliklerinin 60. yılını kutladıklarını ve babasının isteği üzerine onlara nikah tazelediğini açıkladı.

Bu durum karşısında kendisini eksik hissettiğini söyleyen Aksu, “60 sene evli kalmak ne demek? ‘Elimden geleni yapacağım babacığım. 60 olmasa da 50’yi bulurum’ dedim” diye espri yaptı.

Zorlu Center’da yeni açılan salonu çok modern bulduğunu belirten Aksu, “Dünya’nın bir sürü yerine gittim. Ülkemizde de çok güzel salonlarda sahneye çıktım. Bugün buraya geldiğimde ise hakikatten dudağım uçukladı. Yapanların fikrine, cesaretine, vizyonuna sağlık. Burayı yapanın önünde eğilesim var” dedi.

ETİKETLER: