Ebru Gündeş’in en mütevazı arabası

Ebru Gündeş'in en mütevazı arabası

Ebru Gündeş'in en mütevazı arabası

Genç Azeri işadamı Reza Zarrab ile evlendikten sonra kraliçeler gibi bir hayat süren Ebru Gündeş, bu kez en mütevazı sayılan arabasına bindi. Sanatçı Ebru Gündeş, 280 bin avroluk Range Rover araba ile görüntülendi.

Boğaz’da önceki gün bir balık restoranında yemek yiyen Ebru Gündeş, çıkışta yeni aldığı 280 bin Euro’luk Range Rover cipi dikkat çekti. Ünlü sanatçının cipine eskortluk yapan otomobil de dikkat çekti.

Sanatçı Gündeş, eşinin hayır işlerine de başlayacağını ve okullar yaptıracağını söyledi. Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın yaptıracağı okullarla ilgili şunları söyledi:

“Eşimin kızımız Alara doğduktan sonra çocuklara olan ilgisi oldukça arttı. Böyle bir şey yapmak istedi ve okullar için kolları sıvadı.” dedi.

REZA ZARRAB NELER ALMIŞTI?

Ebru Gündeş’le evlendikten sonra 26 milyona Kanlıca’da iki yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire’de ofis, 1 milyon Euro’ya Bodrum’dan yazlık (bu yıl yanındaki villayı da aldı) alan Zarrab; geçen yıl da 960 bin Euro verip ‘Kralların otomobili’ olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce’un Phantom modelini garajına dahil etmişti.

Evlenmeden önce “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diye söz veren çift, Rolls Royce’larının plakasını ’34 YIL 60′ olarak çıkarttırmıştı.

960 bin Euro’ya getirttiği Rolls-Royce’una ruhsat çıkarabilmek için yaklaşık 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödeyen Zarrab’ın, ikinci Rolls Royce’unu sipariş ettiğini öğrenildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version