SON TV

Acun Ilıcalı, Gülhan Şen’i kovdu

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Gülhan Şen'in yaptığı 'Gülhan'ın Galaksi Rehberi' artık TV8'de yayınlanmayacak.

Acun Ilıcalı, Gülhan Şen’i kovdu

Yapımcı ve sunucu Gülhan Şen’in hazırladığı, 2007’den beri Tv8’de yayınlanan ‘Gülhan’ın Galaksi Rehberi’ programı, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın kanalı satın almasının ardından yayından kaldırıldı.

DİŞİ ACUN’U KOVDU

Bir dönem Acun Firarda adlı gezi programını hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı’nın kendisine benzetilen ve ‘Dişi Acun’ olarak tanımlanan meslektaşı Gülhan Şen’in programını sonlandırması sosyal medyada da tepki çekti.

SOSYAL MEDYANIN TEPKİSİ SERT OLDU

Ayrılık haberinin ardından Şen’e farklı kanallardan teklif geldiği ancak kendisinin bir süre dinlendikten sonra teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

İşte programı yayından kaldırılan Gülhan Şen’e gelen destek tweet’lerinden bazıları:

ECE ERKEN: Hayırlısı olsun Gülhan’ım biraz dinlen güzellik başarıların daim olsun.

GÖKMEN KARADAĞ: Kaldı sanıyordum meğer o da gitmiş hadi biz “mutluluk vermiyorduk” @Gulhan_Sen niye gitti Tv8’in en keyifli ve marka işiydi.

SİMAY ÖZTÜRK: Yılın en iyi gezi programı ödülünü kime verecekler acaba sen olmadığına göre o kategoriyi kaldırmalılar.

SEMA KARAKAYA: Tv8’in nasıl bir kanal olacağı belli oldu.Gülhan Şen’i bırakmışsa vay o programların içeriğine,tarzına,reytingine.

HÜLYA ÇAMLICA: GülhanınGalaksiRehberi olmadan ben nasıl kahvalti ederim cumartesi günleri 🙁 allahın belası acun bi hayırlı işin olsun be.

ESAT AK: Artık yayınlanmayacakmış. Acun’a gıcık olmak için başka bir sebep.

BUSE KARLUK: Acun seni zaten sevmezdim, bir de üstüne #GülhanınGalaksiRehberi ni Tv8’den kaldırdın. senden nasıl nefret etsem bilmiyorum!!!

ETİKETLER: