SON TV

Caner Erkin’den Berkay yorumu

Eşi Caner Erkin'i Berkay ile aldatıyor iddialarında yeni bombalar patlıyor.

Caner Erkin’den Berkay yorumu

Caner Erkin eşinin kendisini Berkay ile aldattığı iddialarının ardından Maslak’taki evinden taşınma kararı aldı. Nedeni ise Berkay’da aynı yerde oturuyor…

Milliyet’in haberine göre; başarılı futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’in şarkıcı Berkay’la aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini belirlemeye devam ediyor.

İki tarafta çıkan haberleri yalanlarkan Erkin’in eşi Asene Erkin “Bu çıkanlar eşim için bir karalama kampanyası. Bizden skandal çıkmaz” diyerek kendisini savunmuştu.

BERKAY İE BİR DAHA KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM
Berkay ve Caner-Asena Erkin çiftinin Maslak Mashattan evlerinde oturmasıysa kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. “Berkay’la bir daha hiçbir yerde karşılaşmak istemiyorum” diyen Caner Erkin’in Boğaz manzaralı bir eve taşınmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Asena Erkil’in stil danışmanlığı yaptığı Berkay ile bağları kopardığı da duyuldu. Nedeni ise Caner Erkil’in istememesi.

Caner’in sessiz kalmasının nedeni ise Kulübü… Ayrıca yakın çevresine “Eşime sonsuz güveniyorum” dediği öğrenildi.

SIKI GÜVENLİK

Dört ay önce yaşandığı iddia edilen buluşmanın detayları da su yüzüne çıktı. Görgü şahitlerine göre, AVM’de olayın yaşandığı gün Berkay, Asena Erkin’in olduğu bebek odasına, görevlinin “Hanımefendi var” ikazı üzerine, “İçerideki eşim” diyerek girdi. İkilinin içeride yarım saat kalmasından sonra görevli kapıya vurarak ikiliyi uyardı. Buluşmanın haber olmasından sonra AVM’de güvenlik önlemleri artırıldı. Üç ayrı kattaki tuvaletlerin bulunduğu koridorların başında güvenlik görevlileri nöbet tutmaya başladı.