SON TV

Özlem Yıldız’a icra şoku

Eski eşi Sinan Serter ile birlikte 10 yıl vadeli ev kredisi çekip taksitlerini ödemeyen Özlem Yıldız aleyhine 420 bin TL'lik icra takibi başlatıldı

Özlem Yıldız’a icra şoku

İşadamı Sinan Serter ile boşandıktan sonra eski eşiyle yaşadığı sıkıntılardan kurtulmayan Özlem Yıldız’a bir şok daha. Evli olduğu dönem eski eşi Sinan Serter ile Üsküdar’da aldıkları lüks daire için çekilen 10 yıl vadeli 60 milyon Japon Yeni bedelli krediye kefil oldu.

KAYINPEDERİ DE KEFİL
Çekilen krediye ayrıca kayınpederi Mahmut Gökçin Serter’de kefil oldu.

5 yıl önce girdiği mali darboğazdan kurtulamayan Serter Ailesi, bu kredinin 474 bin 885 TL tutarındaki kısmını icra baskısı ile ödedi. Kalan 420 bin TL’yi tahsil edemeyen banka, bu kez bu tutarın tahsili için harekete geçti. Yapılan bilirkişi tespitinde bankanın hala 420 bin TL bakiye alacağı bulunuyor.

O EVDE OTURMUYORUM

Bu arada eski eşine yardım için otomobilini sattığı iddia edilen Özlem Yıldız, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bunlar tamamen Sinan Bey’le ilgili mevzulardır. Ben o konuda konuşmuyorum, ayrıca o evde oturmuyorum. Otomobil konusuna gelince, o araç zaten Sinan Bey’indi ama ruhsat benim üstümeydi. Ayrıldıktan sonra ona devrini verdim. Kendi jeep’imi kullanıyorum.”

Hürriyet/ Özge Eğrikar

ETİKETLER: