SON TV

Ceyda Düvenci eridi

Ekranların sevilen ismi Ceyda Düzenci 25 kilo verdi.

Ceyda Düvenci eridi

Ekranların sevilen ismi Ceyda Düzenci 25 kilo verdi. 2011’de anne olduktan sonra hamilelik kilolarını veremeyen Ceyda Düvenci, tartıyla barıştı.

30 AYDA 25 KİLO

Geçen şubat ayında kızı Melisa’nın babası işadamı Engin Akgün’den boşanıp, gönlünü dansçı Can Tunalı’ya kaptıran Düvenci, “30 ayda 25 kilo verdim. Çok mutluyum” dedi.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

İsmail ve Zümrüt Düvenci’nin tek çocuğudur. Ceyda’nın baba tarafı Selanikli, anne tarafı Kırklarelilıdır. Kadıköy Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
1995 yılında Kandemir Konduk’un Palavra Aşklar adlı TV dizisiyle oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star TV’nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Üçüncü olduğu açıklandığında inanamaz bir türlü ama bu, şöhret kapılarının Ceyda için aralandığı andır. İlk iş Şebnem Dönmez’den ‘Sabah Şekerliği’ni devralır. Artık sokakta tanınan, teyzelerin bağrına bastığı ‘bizim kız Ceyda’dır.
2000 yıında, oyuncu Kaan Girgin ile evlenir ve bir süre oyunculuğa ara verir. Mutsuz giden evlilik 2002’de noktalanır. Kaybettiği zamanı telafi etmek için oyunculuk workshop’ları, İtalyanca kursu, Bilgi Üniversitesi’ndeki ‘film okuma’ atölyesi hep bir arada gider. Fotoğraf çekip karanlık odada basmaya, kendisine film festivallerinde 45 film izlemek gibi hedefler koymaya başlar. Ve teklifleri değerlendirirken ince eleyip sık dokumaya başlar. “Zalim” dizisinde Mahsun Kırmızıgül’le başrolü paylaşır önce. Ardından Hale Soygazi ve Özlem Tekin’le birlikte oynadığı “Sil Baştan” ile iyi kadrolu, eli yüzü düzgün ama kısa ömürlü “Kasırga İnsanları” ve “Maki” gelir. Son olarak Kanal D’de yayınlanmış olan Binbir Gece dizisinde “Bennu” karakterini canlandırmıştır.
Ceyda Düvenci, oynadığı tiyatro oyunlarında da çok başarılı olmuş, 3.Türden Yakın İlişkiler adlı oyunda ki rolu ile Selim Naşit Ödüllerine komedi de en iyi kadın adayı gösterildi. 2008 yılında da Sinan Tuzcu’nun yazdığı “Sürmanşet” isimli oyunda sahne aldı.
Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, 17 Ağustos 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile dünya evine girdi. Bu evlikten Melisa Nur adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.
Ceyda Düvenci son olarak, yönetmenliğini Uğur Yücelin yaptığı TMC yapımı Ejder Kapanı adlı filmde pavyon şarkıcısını oynadı. Film 22 Ocak 2010 da vizyona girdi.

ETİKETLER: