SON TV

Sudan sperm çıktı

Marketten aldığı şişe suyunun tadından şüphelenen kadın, şişeyi laboratuvara gönderdi. İnceleme sonunda suda sperm olduğu gerçeğiyle karşılaştı.

Sudan sperm çıktı

Avustralya’da marketten aldığı şişe sudan sperm çıkan kadın farkına varmadan bu sudan içti. AFP’nin dünyaya duyurduğu haberde, Alicia Cooper isimli kadının şikayeti üzerine Stirling kentindeki sağlık müdürlüğü suyu inceledi. Suya yapılan testlerde suyun spermli olduğu ortaya çıkınca bu kez spermin kime ait olduğunun belirlenmesi için DNA testi uygulandı. Araştırmada spermin market sahibine ait olduğu belirlendi. Cooper dava dilekçesinde market sahibinin spermi bilerek şişeye koyduğunu ve satılmasına izin verdiğini iddia etti.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

“Bir terslik olduğunu hemen anladım. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde anladım… Böyle bir şeyin başınıza geleceğini hiç düşünmezsiniz. Çok incitici ve aşağılayıcıydı” diyen Cooper, suyu içtikten sonra yaşadığı stres ve depresyon nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü söyleyerek tedavinin maddi karşılığını ve manevi tazminat ödenmesini istiyor.

ETİKETLER: