Kadınları böyle kandırdı!

Kadınları böyle kandırdı!

Kadınları böyle kandırdı!

Kadınlara kandırarak paralarını yiyen ve onlara senet iömzalatan Kurtuluş Çalışkan’a 3 yıl 3 ay hapis verildi.

İnternette çektirdiği fotoğraflarla herkese kendisini zengin olarak tanıran ve arkadaş olduğu kadınların parasını yiyen Kurtuluş Çalışkan’a 3 yıl 3 ay hapis!

İnternette kendisini zengin gösterip kadınları kandırdığı ortaya çıkan Kurtuluş Çalışkan (39) 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde 4 yıl önce açılan davanın sanığı Çalışkan, bir arkadaşlık sitesinde villa havuzunda çekilmiş fotoğraf ve aylık 10 bin liralık gelir yazısıyla kendini zengin olarak tanıttı.. Bu sayede Çalışkan, şikâyetçi V.G.’yle arkadaş oldu.

BU İKİNCİ

Çalışkan, V.G.’nin kredi kartlarından bir günde 6 bin 300 lira harcadı. Parasını isteyen V.G.’ye “Bu kadar az paranın hesabını mı yapıyorsun? Ne kadar borcun varsa hepsini kapatayım. Ben kadın parası yemem” dedi.V.G. bu sözlere inandı ama Çalışkan, borcunu ödemek yerine V.G.’ye 30 bin liralık senet imzalattı.

BİRDE SENET İMZALATTI

Şikâyet üzerine Çalışkan’a, dolandırıcılık ve mağdurun senede attığı imzayı kötüye kullanmak suçundan dava açıldı. V.G. ifadesinde “Kredi kartlarımdan para çekti, senet imzalattı. Bana Bebek’te oturduğunu ve zengin olduğunu söyledi. Paramı ve senedi istediğimde bana evinde silah doğrulttu” dedi.

Çalışkan ise “Havuzda çekilen fotolar, teyzemin Sapanca’daki havuzlu evidir. Kendi evim de havuzludur” diyerek beraatını istedi.

Mahkeme, daha önce Küçükçekmece 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde sanığın M.S. adlı bir kadını yine benzer bir suçtan kandırdığı ve yargılandığı davadan aldığı cezanın ertelendiğine dair karar bulunduğunu ifade etti. Mahkeme, sanığa kredi kartlarının kötüye kullanılmasından 3 yıl, senetteki imzanın kötüye kullanılmasından 3 ay olmak üzere toplam 3 yıl 3 ay hapis cezası verdi.argıtay onarsa Çalışkan tutuklanacak.

BANKADA BİR KURUŞ PARASI YOK

Kurtuluş Çalışkan hakkında soruşturma kapsamında yapılan araştırma sonucu sanığın bankalarda bir kuruş parasının bulunmadığı mahkeme tarafından açıklandı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version