SON TV

Çapkın Cumhurbaşkanı Hollande Candan Erçetin için geliyor!

Yasak aşkları ile daha çok konuşulan Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, iki ülke arasındaki kültüre katkılarından dolayı Candan Erçetin'e ödül vermek için geliyor.

Çapkın Cumhurbaşkanı Hollande Candan Erçetin için geliyor!

İcraatlarından çok yasak aşkları ile konuşulan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, 28 Ocak Salı günü Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak.

Hollande, Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Hrant Dink’in eşi Rakel Dink ve sanatçı Candan Erçetin ile de görüşecek. Hollande, iki ülke arasındaki kültürel katkılarından dolayı Erçetin’e sanat ve edebiyat nişanı takacak.

Başbakan Erdoğan’ın AB’nin başkenti Brüksel’i ziyareti ile AB yolunda 22’inci faslın açılması Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkilere de yansıdı. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Türkiye’yi ziyaret edecek.

Dört gün sonra Türkiye’ye gelecek olan Hollande, ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret edecek. Ardından resmi temaslara geçecek olan Hollande, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öldürülen gazeteci Hrant Dink’in eşi Rakel Dink, sanatçı Candan Erçetin ve İstanbul’da yaşayan Fransızlarla da bir araya gelecek.

ERÇETİN’E SANAT NİŞANI

Ziyaretinin ikinci günde İstanbul’a geçecek olan Fransız Cumhurbaşkanı, iş dünyası ile ‘Ekonomik Forum’ toplantısında bir araya gelecek. İstanbul’da Rakel Dink ile de görüşecek olan Hollande, şarkıcı Candan Erçetin’e kültür alanında iki ülke ilişkilerine katkılarından dolayı sanat ve edebiyat nişanı takacak.

ETİKETLER: