SON TV

Osman Sınav: Gayleri sevmem

Türkiye’de MİT’in faaliyetlerini anlatan ilk dizi olan Kızılelma’nın yönetmeni Osman Sınav, gayleri sevmediğini ve onlara irite olduğunu söyledi.

Osman Sınav: Gayleri sevmem
  • Medya
  • 03 Şubat 2014 17:12

Türkiye’de MİT’in faaliyetlerini anlatan ilk dizi olan Kızılelma’nın yönetmeni Osman Sınav, gayleri sevmediğini ve onlara irite olduğunu söyledi.
Ünlü yönetmenden eşcinselleri, sadece eşcinselleri değil, eşitliği savunan herkesi kızdıracak açıklama. Daha önce Kurtlar Vadisi gibi fenomen bir diziyi yaptıktan sonra ayrılan, ardından bir çok dizi ve filme imza atan Sınav, Türkiye’de ilk defa Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) anlatan dizi olan Kızılelma’yı çekiyor.

‘GENÇLİĞİMDE ÜLKÜCÜYDÜM’

TRT’de yayınlanan dizi için bugün Habertürk Gazetesi’ne bir röportaj veren Sınav’a daha önce Kılıç Günü dizisinde yer verdiği gay çift ile ilgili sorular da soruldu.
Gençliğinde ülkücü olduğunu, 12 Eylül darbesinden sonra hiçbir dernek ve parti ile ilgisi kalmadığını söyleyen Sınav, “Eşcinselliğe kar şımısınız değil misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

‘GAY’LERE İRİTE OLURUM’

“İdeolojik bir karşı duruşum yok ama sevmem ve irite olurum. Allah korusun sevdiğim bir şey değil. Rahatsız olurum.”