SON TV

Recep İvedik serisi ne kadar sürecek?

Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve oynadığı Türkiye'de rekorlar kıran Recep İvedik serisi kaça kadar devam edecek?

Recep İvedik serisi ne kadar sürecek?

Şahan Gökbakar’ın yazdığı ve oynadığı Türkiye’de rekorlar kıran Recep İvedik serisi kaça kadar devam edecek?

Sabah’tan Gökhan Gökduman’ın haberine göre; Şahan Gökbakar’ın son filmi ‘Recep İvedik 4’ün galasına ünlüler akın etti. Gökbakar, serinin devam edeceğini müjdeledi: 5-6-7…

ALLAH NE VERDİYSE DEVAM!

Şahan Gökbakar’ın son filmi ‘Recep İvedik 4’ün galası önceki gece Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın üstlendiği film; ‘İvedik’in İstanbul’dan Maldivler’e uzanan macerasını konu alıyor. Geceye; Acun Ilıcalı, Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu, Gökhan Şükür, Murat Tokat, Ece Erken, Betül Demir, Funda Arar, Kubat, Ralf- Sanem Tezman, Serkan Çağrı, Saffet Ulusoy, Naz Elmas, Yağız, Gupse Özay, Şahin Irmak, Mustafa Sandal ve Necati Akpınar gibi ünlü isimler katıldı. Filmde adı geçen ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy ise galaya torunuyla birlikte katıldı.

‘GİTTİĞİ YERE KADAR’

Film gösteriminden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahan Gökbakar şunları söyledi: “Dört senenin sonunda tekrardan seyirci ile buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Eleştiriler olabilir, doğaldır. İnsanlar yapıcı konuştuğu, fikirlerini söylediği sürece saygı duymak zorundayız. Her film beraberinde böyle eleştiriler getiriyor ama biz filmimizi izleyelim, gülelim.” Gökbakar, ‘Recep İvedik’ serisinin devamının geleceğini müjdeledi: “5-6-7; Allah ne verdiyse devam edecek. Gittiği yere kadar. ‘Recep’in animasyon filmini yapacağız. O da Türkiye’de bir ilk olacak. ‘Recep’in kadın hayranları daha fazla.”

ETİKETLER: