SON TV

İHH Başkanı Bülent Yıldırım’a şok soru!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım katıldığı Tv Net’te Net Bakış programında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım’a şok soru!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım katıldığı Tv Net’te Net Bakış programında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Son günlerde binlerce kişinin dinlenmesinin ardından ismi sıkça duyulan ‘Selam Örgütü’ hakkında Bülent Yıldırım’dan şoke eden bir açıklama geldi.

İSRAİL’DE SORGU SIRASINDA SORULDU!

Başkan Yıldırım binlerce insanın dinlendiği ‘Selam örgütü‘nün daha önce kendisine İsrail’de sorgu sırasında sorulduğunu ifade etti

ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ!

Paralel yapının hedefindeki en önemli isim olan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım daha önce açıklamadığı bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

SELAM ÖRGÜTÜ SORUSU!

Yıldırım Mavi Marmara baskını sonrası sorguda kendisine “Selam Örgütü ile ilgili bilgisinin olup olmadığının” sorulduğunu açıkladı. Yıldırım’ın bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Bülent Yıldırım kendisine yöneltilen bu soruya ise Selam’ın anlamının barış olduğunu ifade ederek böyle bir konuya çok girmediğini söyledi.

ERDOĞAN VE AHMEDİNEJAT SORUSU!

Sorguda kendisine İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejat ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkininde sorulduğunu açıklayan Yıldırım, soruya “Devlet Başkanlığı dışında bir ilişkilerinin olduğunu sanmıyorum” şeklinde cevap verdiğini ifade etti.

SORGU KAYITLARI İSRAİL’İN ELİNDE

Ayrıca Bülen Yıldırım, İsrail’in elinde sorgu kayıtlarının olduğunu ve yayınlaması halinde gerçeğin açık bir şekilde görüleceğini de sözlerine ekledi.

SELAM ÖRGÜTÜ NEDİR?

Öte yandan bilindiği gibi Selam Örgütü paralel yapının Türkiye’yi karıştırmak için kurduğu gazeteciden, memura kadar bir çok gücün hizmet ettiği illegal bir yapı.

(Timeturk)