SON TV

Kız bebek istedi 6 erkek doğurdu

Siverek'te yaşayan Öztepeli çifti, kız çocuk umuduyla 3 kez bebek yaptı ancak hepsi erkek oldu!

Kız bebek istedi 6 erkek doğurdu

Siverek’te yaşayan Öztepeli çifti, kız çocuk umuduyla 3 kez bebek yaptı ancak hepsi erkek oldu. Bir kez daha hamile kalan Mevlide Öztepeli, bu kez üçüz erkek dünyaya getirdi. Aile şimdi 6 erkek çocuğun bakım masraflarıyla boğuşuyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk çocukları erkek olan çift, kız olur umuduyla tekrar bebek yaptı. Ancak ikinci ve üçüncü çocukları da erkek oldu. Kız çocuk özlemiyle yanıp tutuşan kadın 7 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldı. Bu kez de üçüz erkek bebek sahibi oldu. 40 gün önce dünyaya gelen üçüzlere anne sütü yetiştiremeyen Mevlide Öztepeli, bebekleri mama ile besliyor. Siverek ilçesinde yaşayan Ahmet (40) ile Mevlide Öztepeli (30) çiftinin 11 yıl önce bir erkek bebekleri oldu. Çift bebeğe Yusuf adını verdi. Ancak bir kız bebek özlemi çeken Mevlide Öztepeli 2 yıl sonra tekrar hamile kaldı. Ancak yine erkek evlat sahibi oldular. Bebeğe Bünyamin ismini veren çift, “Üçüncüsü kız olur” umuduyla tekrar bebek yaptı fakat o da erkek oldu.

MAMA VE BEZ YETİŞMİYOR

En küçük kardeş Beytullah büyüyüp 7 yaşına gelince Öztepeli çifti kız çocuk umuduyla yeniden şanslarını denemeye karar verdi. Ancak aileyi bu kez üçüz erkek sürprizi bekliyordu. Normal doğumla 40 gün önce dünyaya gelen üçüzlere Baver, Rüzgâr ve Barış ismi verildi. Bir berber dükkânında çalışan baba Ahmet Öztepeli yeni doğan bebeklere nasıl bakacağını kara kara düşünüyor. Anne Mevlide Öztepeli ise, “İlk çocuğumun doğumunun ardından hep bir kız çocuğu istedim. Ancak hep erkek oldu. Şimdi de erkek üçüzlerim oldu. Anne sütü yetmediği için mama veriyoruz. Üçüzlerin mama ve bez ihtiyacına yetişemiyoruz” diye konuştu. Normal yolla hamile kalan Mevlide Öztepeli, günde ancak 3-4 saat uyku uyuyabiliyor. 11 yaşında olan Yusuf, 9 yaşında olan Bünyamin ve 7 yaşındaki Beytullah ise henüz 40 günlük olan üçüz kardeşlerinin yanından bir an olsun ayrılmıyor.

HABERİ KAYNAĞINDAN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ