Burak Can Karamanoğlu AK Partili çıktı!

Burak Can Karamanoğlu AK Partili çıktı!

Burak Can Karamanoğlu AK Partili çıktı!

ÖZEL – Berkin Elvan’ın cenaze töreninde öldürülen Burak Can Karamanoğlu AK Parti üyesi çıktı!

Gezi Parkı olayları sırasında başından yaralanan ardından 269 günlük yaşam mücadelesini kazanamayan 15 yaşında Berkin Elvan’ın dün yapılan cenaze töreninde eylemciler yine çevreye zarar verdi.

İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin çoğu ilinde yapılan protestolar sırasında Okmeydanı’nda Burak Can Karamanoğlu da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

BURAK CAN KARAMANOĞLU AK PARTİLİ ÇIKTI!

Eylemciler ve mahalleliler arasında yaşanan tartışma sonucunda eylemcilerin açtığı ateşle Burak hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Burak Can Karamanoğlu’nun AK Parti üyesi olduğu ortaya çıktı.

CENAZESİ NAMAZI NE ZAMAN?

Yapılan açıklamaya göre Burak Can Karamanoğlu’nun cenaze namazı AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve tüm AK Parti teşkilatının katılımıyla ikindi namazına müteakiben Beyoğlu Fatih Sultan Konak Camisi’nde kılındı.

CENAZEDE NELER YAŞANDI?

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı öncesi camide taziyeleri Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu ve amcası Yalçın Karamanoğlu ile yakınları kabul etti. Çok sayıda vatandaş ve hemşehrisinin başsağlığı dileğinde bulunduğu baba Halil Karamanoğlu’nun oldukça üzgün olduğu görüldü.

Camide Karamanoğlu için Yasin-i Şerif okutulup, dua edildi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da camiye gelerek taziyede bulundu.

Öte yandan cami önünde toplanan grup, tekbir getirerek, üzerinde Burak Can Karamanoğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı döviz ve Türk bayraklar taşıdı. Caminin önündeki cadde trafiğe kapatılırken, bölgede bulunan esnafın da dükkanlarını açmadığı görüldü.

Burak Can Karamanoğlu’un cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından kara yoluyla, toprağa verileceği memleketi Giresun’un Alucra ilçesinin Karaağaç köyüne götürülmek üzere yola çıktı.



SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version