Başbakan Erdoğan Aydın’da konuştu

Başbakan Erdoğan Aydın'da konuştu

Başbakan Erdoğan Aydın'da konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart 2014 Yerel Seçimler kapsamında Aydın’da konuştu.

Aydın mitingine gelirken bir kişinin Erdoğan’a karşı Atatürk posteri sallaması üzerine Başbakan’dan tokat gibi yanıt geldi!

İşte Erdoğan’ın konuşmasında satır başları…

Aydın Menderes Yassıada’da yatarken en çok Aydın’ı özlemişti.

Onun bedenini yok ederken, ülkeden zihniyetini de silmek istediler ancak başaramadılar.

Bunu yapmak isteyen CHP zihniyetiydi. 30 Mart’ta da aynen bunu yapmak istiyorlar. Aynı oyunları tuzakları tıpa tıp bugün de yapmak istiyorlar.

Menderes’e yapılanların aynısı bugün bize de yapılmak isteniyor. Milletin partisi Demokrat Parti’ye yapılanlar milletin partisi AK Parti’ye de aynıları yapılıyor.

27 Mayıs öncesindeki manşetlerin aynıları atılıyor. CHP’nin zihniyeti de aynısı.

O gün Menderes’e gençleri öldürüyor dediler, şimdi bana da aynısını söylüyorlar.

O gün Menderes’e ‘diktatör’ dediler, şimdi bana diyorlar. O gün Menderes’e ‘hürriyet düşmanı’ dediler, bugün aynısını bana söylüyorlar. O gün Menderes’e ‘gençleri öldürdü, öldürüyor’ dediler, aynısını bana söylüyorlar.

Hatta Menderes’e ‘kıyma makinelerinden geçirip cesetlerini saklıyor’ dediler.

O gün de Menderes’e en alçakça yolsuzluk iftiralarını, en edepsiz iftiraları attılar, aynını şu anda bana yapıyorlar. Kim? CHP’nin başındaki Kılıçdaroğlu ve avaresi.

En edepsiz, en alçakça iftiraları bize de yapıyorlar. Kim? CHP’nin başındaki Kılıçdaroğlu…

SEN UTANMADAN FATURASINI BANA KESİYORSUN

DHKP-C ben öldürdüm diyor, CHP elektrikler kesildi hükümet bulsun diyor.

Burak Can şehit oluyor. Sen utanmadan bunun faturasını da Başbakan’a kesiliyor.

Sen diyorsun ki ne Burak Can’ı aradı ne Berkin’i. Sen de kulak var duymuyorsun, göz var görmüyorsun. Bunlarda iftiranın biri bin para.

DARBE ARDINDAN DÜZENLENEN TÖRENLER

Darbenin ardından 5 kişiye bir cenaze töreni düzenledi. Aynı bugün CHP’nin yaptığı cenaze töreni gibi. Hayatını kaybetmiş 5 kişiye Hürriyet şehitleri diyorlar. Günlerce bu 5 kişinin cansız bedenini gezdirdiler. Günlerce darbeciler bunlardan bahsetti. Sonra Anıtkabir’e göndüler.

5 kişinin cansız bedeni üzerinden günlerce istismar yaptılar. CHP bu kişilerin üzerinden rant elde etmeye çalıştı.

5 KİŞİ NASIL ÖLDÜ?

Bu 5 kişi nasıl öldü biliyor musunuz? Biri darbe esnasında kendi askerinin kurşunu ile. Biri CHP’li babanın yanında darbeyi kutlamak için sokağa çıktığında ölmüştür. Biri de darbeye hazırlık yaparken elinde silahın patlaması ile ölmüştür. Beşide pisi pisine ölmüştür. Bu 5 kişiyi kara propadanda için kullandılar.

Onlar kullanıldılar. CHP budur!

Ziya Gökalp’in bir şiirini okudum diye, CHP ile aynı kafadaki bir paralel yapı kılıf uydurdu, mahkum etti.

Yakıp yıkmadım, Gökalp yazmış ben okudum.

HAYATINDA BEDİÜZZAMAN İFADESİNİ KULLANMADI

Said Nursi’nin izinden gittiğini söyleyen paralel yapı izinde gidiyor mu? Hayır. Hayatında bir kez Bediüzzaman ifadesini kullanmış değil. 99’da tam aksine Türkiye’den kaçıp dünyanın bir başka ucuna gitti. 2 yıl önce davet ettim niye gelmedin?

Dedi ki Peygamberimiz de orada ne diyeceksin böyle bir insana. böyle bir şey olabilir mi? Ama bunlarda hikmet arayan saf kardeşlerim var ne hikmeti ya. Sen yaradının hükmüne bak. Hep aynı bayat senaryolar ve bu senaryolar üzerinden çeşitli tuzaklar.

Yapılan saldılar sadece AK Parti’ye değil, büyük Türkiye hedeflerine Türkiye’nin istiklaline yapılmış saldırılardır.

HER TÜRLÜ OYUNA BAŞVURABİLİRLER

Sandıklara sahip çıkacağız, kuş uçurtmayacağız çünkü bunlar her türlü oyuna başvurabilirler.

Herhangi bir numara mı var, hemen emniyete, güvenlik güçlerine haber verin, anında orada raporları tutturun.

Bunlar Gezi olaylarında dümen çevirdiler. Ağaç dediler, çevre dediler bunların arkasına sakladılar. Bu tabi Türkiye’ye yönelik bir saldırı idi. Aynı şekilde 17 Aralık, 25 Aralık operasyonları da Türkiye2ye yönelik bir saldırı idi. Yapılan saldırılar sadece bana karşı değil AK Parti’ye karşı değildi. Büyük Türkiye’ye karşı yapılmış bir saldırıdır.

Tarih boyunca bu CHP hep darbelerin arkasında durdu. Sandıktan netice alamadı.

BANA ATATÜRK’ÜN POSTERİNİ SALLIYOR

Gelirken birileri bana Atatürk’ün posterini sallıyor. Bana niye Atatürk posteri sallıyorsun? Büyük ihtimalle CHP’li. İşleri güçleri bu. Sen laf üretme iş üret iş. Biz bu CHP’yi iyi biliriz.

Gazi Mustafa Kemal, öldükten sonra paraların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldırıp oraya İnönü’nün Atatürk’ün resmini kaldırıp oraya İnönü’nün resmini koyan partisiniz. Sizin geçmişiniz kirli.

Camileri ahıra, depoya çevirdiniz. Demokrasiye değil, darbelere bağlandınız. Şu anda da Pensilvanya’ya bel bağladınız.

Ya bana laf üretme iş üret iş üret. Sizin geçmişiniz kirli geçmişiniz. Bunların hepsi belgeli. Ezanı aslından ayıran siz değil misiniz?. Adana Menderes’i ezanı aslına çevirdiniz diye idama götürdünüz. Her zaman darbelere bel bağladınız.

KENDİ ARALARINDA BİR TAKTİK!

Kendi aralarında bir taktik geliştirdiler. MHP’de bunlara takıldı gidiyor. İl il birbilerini destekleyecelermiş. Ama benim partim bunların hepsini sandığa gömer. 30 Mart’ta sandık dışında başka oyunlara başvuranlara en güzel cevabı halk verecek.

SON ÇETEYİ DE BİRİTECEĞİZ

En son çete paralel yapı. Hiç merak etmeyin bunu da bitireceğiz.

Yeni yeni iftiralar atıyorlar. 2 tane gazete benim oğluma hiç alakası olmayan bir avukat uydurmuşlar. Oğlumun bir sitede evi varmış. Bunu hemen yalanladık ve yargıya başvurduk.

Biz Ergenekonla mücadele ettik. Pensilvanya’daki yeni ergenekonla da mücade edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın Türkiye’ye artık sizler istikamet vereceksiniz.

BİLAL ERDOĞAN HAKKINDA YALAN HABERLER

Bunlar sahtekar ya. Paralel yapının iki gazetesi benim yavruma yönelik bir haber yapmışlar. Paralel gazete ile ona destek veren bir gazete yazmış. Benim yavruma avukat uydurmuşlar. Ondan sonra bir sitede ev aldığını yazmışlar. Hemen davayı açtık tabi. Bunlarda yalan var, iftira var. Sen nasıl din istismarı yapıyorsun? Sen nasıl müslümansın.

Peygamberimizin huzuruna geliyorlar. Soruyorlar… Zina bile olsa “günahkardır” diyor. Yalan dediklerinde ayağa kalkıyor ve “Asla” diyor “asla.” Yalan bu denli tehlikeli bir şey. Çünkü yalan bireysel değil toplumsal zararları olan bir şey.

IMF’ye olan borcu biz ödedik. Şimdi IMF bizden borç istiyor.
CHP hangi yüzle oy istiyor.

Kardeşlerim bunlar kaymakçı kaymakçı. Diyorlar ki beyaz Türklermiş onlar biz de zenciymişiz diyorlar.

Bunu ben kabul etmiyorum. Üstünlük anca takvada olur. Ben herkesi seviyorum. Beni yaradan Allah onları da yarattığı için seviyorum.

Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Biz size inanıyor, size güveniyoruz.

2007 yılında Aydın’ı doğagaz ile tanıştırdık. Ah ne çiler çektiniz. Kömürle tek odanız ısınırdı şimdi tüm eviniz tek bir tuşla ısınıyor. Hani CHP moderndi? Ne moderni bunlar çağ dışı, çağ dışı. Bunlar anlamaz hizmetten.

Utanmadan geçenlerde çıkmış Kılıçdaroğlu başörtüsü sorununu biz çözdük dedi. Siz ancak istismar edersiniz. Bak biz başı açık başı kapalı bir aradayız bir sorun var mı? Kardeşlerim gelin 30 Mart’ta bunlara gereken cevabı verelim.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version