SON TV

Eski Terörle Mücadele Müdürü Ömer Köse de açığa alındı!

İstanbul Emniyeti'nde 21 personel, dinleme iddialarıyla ilgili olarak açığa alındı. Açığa alınanlar arasında Ömer Köse de var!

Eski Terörle Mücadele Müdürü Ömer Köse de açığa alındı!

İstanbul Emniyeti’nde 21 personel, dinleme iddialarıyla ilgili olarak açığa alındı.

ÖMER KÖSE DE VAR!

Açığa alınanlar arasında eski Terörle Mücadele Şube Müdürleri Ömer Köse de var.

Eski Terörle Mücadele Şube Müdürleri Ömer Köse 17 Aralık operasyonu sonrasından şube müdürlüklerine atanmıştı. Şimdi ise ses kayıtları ve tapeleri sızdırma gerekçesiyle 21 personelle birlikte açığa alındı!

2 MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçen ay İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen Polis Teftiş Kurulu’nda görevli 2 polis başmüfettişi, 17 Aralık operasyonundan sonra başlatılan soruşturma kapsamında Vatan Yerleşkesi’ndeki şubelerde bulunan bilgisayarları bilişim uzmanı polislerle birlikte inceledi.

17 Aralık operasyonunun merkezi olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Yerleşkesi’ndeki bazı bilgisayarlardan internet aracılığıyla bilgi sızdırılması suretiyle ‘gizliliği ihlal’ suçunun işlendiğinin tespit edildiği iddia edildi.

Bu kapsamda, 17 Aralık operasyonunda Vatan Yerleşkesi’nde görev yapan, daha sonra başka ilçelere ve polis okullarına tayin edilen aralarında 2 şube müdürü ile bazı rütbelilerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı.

ETİKETLER: