SON TV

Yabancı uyruklu kadın defalarca kez tecavüze uğradı

Moldova uyruklu 44 yaşındaki bayanın zorla bir eve kapatılarak defalarca tecavüz edildiği öne sürüldü.Şüpheli İ.G.'nin 12 yıl hapsi istendi.

Yabancı uyruklu kadın defalarca kez tecavüze uğradı

İstanbul’da yaşanan tecavüz olaylarına bir yenisi daha eklendi. 44 yaşındaki Moldova uyruklu E.P.’nin günlerce bir evde zorla hapsedilerek birçok kez tecavüze uğradığı iddia edildi. Olayın şüphelisi İ.G.’nin, hakkında başlatılan soruşturmada nitelikli cinsel saldırı ve zorla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 3 yıldan 12 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması istendi.

HAVALİMANINDA KANDIRDI

İddiaya göre; Kıbrıs’a gitmek için Atatürk Havalimanı’nda uçağına binmek isteyen Moldova uyruklu E.P. yetkililerce, ülke dışına çıkamayacağı yönünde bir engellemeyle karşılaştı. Dil bilmeyen E.P.’ye çıkış yapmak için ceza ödemesi gerektiği anlatıldı. Tam burada devreye giren şüpheli İ.G. bayanın cezasını ödedi. Ancak tüm bu işlemler sırasında Kıbrıs’a hareket edecek olan uçak aprondan çoktan ayrılmıştı. Bu durum üzerine İ.G., E.P.’ye kendisini ertesi gün havalimanına getirebileceğini söyleyerek geceyi geçirmek üzere evine davet etti. İkili şüphelinin Fatih’teki evine gitti.

12 YIL HAPSİ İSTENDİ

Şüphelinin E.P.’yi getirdiği evde günlerce, birçok kez tecavüz ettiği ve hürriyetinden yoksun kıldığı iddia edildi. Aınan bilgilere göre, E.P.’nin alıkonduğı evden şüphelinin kişisel bilgisayarından bazı adreslere e-mail göndererek kurtulduğu saptandı. Olay üzerine savcılık neznince hazırlanan iddianamede şüpheli İ.G.’nin nitelikli cinsel saldırı ve zorla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 3 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası alması istendi.

ETİKETLER: