SON TV

Canavar anne 10 yılda 7 bebeğini öldürdü!

Utahlı bir kadın 10 sene içinde 7 bebeğini öldürmekle suçlanıyor. Polis kadının önceki evinin garajında karton kutular içinde 7 bebek cesedi buldu.

Canavar anne 10 yılda 7 bebeğini öldürdü!

Utahta yaşayan Megan Huntsman (39), 10 sene içinde 7 bebeğini öldürmekle suçlanıyor. Polis kadının önceki evinin garajında karton kutular içinde 7 bebek cesedi buldu.

Araştırma yapan polis, üç yıl öncesine kadar Pleasant Grow’da yaşayan Megan’ın bebekleri 1996 ve 2006 yılları arasında öldürdüğünü tespit etti.

Orta gelirli ve yaşlıların yaygın olduğu eski mahallesindeki komşuları olaydan ve Megan’ın büyük çocuklarının tüm olan biteni bilmemesinden dolayı şaşkınlık duyduklarını belirttiler.

Cumartesi günü kadının eski kocasından evdeki ölü bir bebek nedeniyle telefon alan polis daha sonra yaptığı aramalarda 6 bebek cesedi daha buldu. İsmi açıklanmayan kocanın olayla ilgisinin araştırıldığını belirten polis Megan’ı tutuklayarak cezaevine koydu.

Polis şefi Michael Roberts “Kocanın olayla ilgili bilgisinin bulunduğuna inanmıyoruz.” dedi. Bir kocanın bundan nasıl haberi olamayacağı sorusuna ise “Milyon dolarlık soru! Hayret!” şeklinde cevap verdi. Polisin belirttiğine göre eski koca bebekleri garajı temizlerken keşfetti.

Megan’ın eski evindeki yan komşularından Aaron ve Kathie Hawker, Megan’ın hiçbir zaman hamile olduğunu farketmediklerini ve komşuluk ilişkilerinin de iyi olduğunu düşündüklerini belirttiler. Megan’ın bir kaç yıl önce üç kızını terkederek ayrıldığını ve nereye gittiğini bilmediklerini söylediler.

Bebeklerin cesetleri araştırma yapılması için Utah Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kadın ve eski kocasından DNA örneği alındı. Araştırma sonunda bebeklerin ölüm nedeni ve eski kocanın bu bebeklerin babası olup olmadığı ortaya çıkarılacak.

ETİKETLER: