SON TV

”Karına cin aşık olmuş”

Eşiyle yaşadığı problemleri aşmak için Hasan hocaya giden M.Ş., hocanın 'cin var' sözüne inanarak, dolandırıldı!

”Karına cin aşık olmuş”

İstanbul Sarıyer’de yaşayan M.Ş., aile birliğini ve evliliğini devam ettirebilmek için Kocaeli’nde tanınan bir hocaya gitti.

M.Ş., Kocaeli’nde gittiği Hasan Hoca’ya eşinin problemlerini anlattı. Tek isteği hayatını düzeltmek, çocuğuna mutluluk vermek olduğunu söyleyen M.Ş., dini duygularının suistimal edildiğini anlattı.

CİN, EŞİNLE EVLENMEK İSTİYOR

M.Ş., Hasan Hoca’ya giderek eşiyle ilgili problemlerini anlattı. Hoca Efendi ise, eşi C.Ş.’ye 7 adet cinin musallat olduğunu ve bu cinlerden birinin C.Ş. ile evlenmek istediğini söyledi.

YEMİN EDEREK İNANDIRDI

Hoca Efendi, Mehmet Şahin’in anlattıkları karşısındaki gördüklerini ve hissettiklerini şu sözlerle anlattı: “Hem evlilik hem normal hayatta tüm olumsuzlukların sebebi bu cinler. İş bulamama sebebin bile bu cinler. Yemin ederim.”

SAFRANLI MUSKA YAPTI

M.Ş., hocanın anlattıkları üzerine yemin etmesine de aldanarak, kendisine inandı. Hoca Şahin çiftine 3 adet muska hazırladı. Hoca bu muskaları boyunlarına asmaları gerektiğini söyleyerek, “Bu muskalar safran ile yazıldı. O yüzden kısa sürede etkisini gösterecek” dedi.

Safranla hazırladığı diğer duaları ise; suyun içine atarak 7 gün boyunca bu suyu içmeleri gerektiğini söyleyerek, “21 gün sonra her şey düzelecek” dedi.

DOLANDIRILDI

Hoca bütün bu yaptıkları karşısında Ş. çiftinden 450,00 TL istedi. Eşiyle birlikte normal bir hayata dönmek isteyen ve hocaya inanan M.Ş., bu parayı ödedi. Ancak geçen süre zarfında düzelen hiçbir gelişme olmadığı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Dolandırıldığını anlayan M.Ş., hocaya hiçbir şekilde ulaşamadı. Ve dini duyguların istismar edilerek dolandırıldığı için Hasan Hoca’dan şikayetçi oldu.

ETİKETLER: