SON TV

Analı Oğullu’ya sayılı günler kaldı

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, sezonun iddialı sit-com’u Analı Oğullu'nun başlamasına sayılı günler kaldı.

Analı Oğullu’ya sayılı günler kaldı
  • Dizi
  • 20 Nisan 2014 14:34

Analı Oğullu ekibi ilk kez basın karşısına geçerek çok özel açıklamalarda bulundu. Analı Oğullu’nun senaristi ve başrol oyuncusu Sermiyan Midyat’ın “Güle güle yazdım, güle güle oynadık, umarım izleyici de güle güle izler” dedi. Bir hayli eğlenceli geçen basın toplantısında ekip arasındaki diyaloglar, basın mensuplarını da güldürdü.

Mardin’den İstanbu’a gelen bir ailenin maceralarının yer aldığı sit-com için Sermiyan Midyat “Biz bu projede birbirinden uzak görünen dünyaların aslında aynı olduğunu göstermek istedik. Doğu bugüne kadar aşiret, kan davasıyla anıldı, bu projede farklı ve tatlı yönlerini göreceksiniz. Bu hikayede kendi hayatımdan da esinlendim. O yüzden yeterince absürt. Bir arada olmaz denen insanlar, olmaması gereken zamanda ve olmaması gereken yerde birleşecek” dedi.

Analı Oğullu projesi Sermiyan Midyat, Melisa Sözen, Devrim Yakut, Sera Tokdemir, Murat Başoğlu, Köksal Engür, Çiğdem Tunç, Taner Rumeli, Gülhan Tekin, Durul Bazan, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Burcu Gönder gibi başarılı isimleri ile dikkat çekiyor.