SON TV

Kızına kelebekli mezar taşı yaptırdı

Kelebek hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden kızına, annesi kelebek şeklide mezar taşı yaptırdı

Kızına kelebekli mezar taşı yaptırdı

Antalya’da bir yıl önce halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen “Sistemik Lupus Eritematozus” rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden 24 yaşındaki Dilara Akıncı’nın mezarına, annesi kelebek şeklinde mezar taşı yaptırdı

Antalya’da bir yıl önce halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen “Sistemik Lupus Eritematozus” rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden 24 yaşındaki Dilara Akıncı’nın mezarına, annesi kelebek şeklinde mezar taşı yaptırdı.

Antalya’da özel bir firmada elektrik teknikeri olarak çalışan Dilara Akıncı, bir yıl önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde Akıncı’nın halk arsında kelebek hastalığı olarak bilinen Sistemik Lupus Eritematozus hastalığına yakalandığı öğrenildi. Ancak Akıncı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akıncı, Andızlı mezarlığında bulunan anneannesinin yanına defnedildi.

Kızının ölümünün üzerine anne Nesrin Akıncı, kızının en sevdiği hayvan olan ve hastalığın adını taşıyan kelebek şeklinde mezar taşı yaptırdı.

Anne Akıncı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının hayat dolu biri olduğunu ancak bir yıl önce yakalandığı rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Kızının ölümünden sonra çok zor günler yaşadıklarını anlatan anne Akıncı, “O bizim kelebeğimizdi. Omzunda da bir kelebek dövmesi vardı. Ancak çok sevdiği bir hayvanın adını taşıdığı hastalığa yakalanarak, hayatını kaybetti” dedi.