SON TV

Hande Yener hamile mi? Açıkladı!

Hande Yener hamile mi, Hande Yener kaç aylık hamile, Hande Yener'in kızı mı olacak, Hande Yener'in ikizimi olacak, Hande Yener hakkında şok iddia

Hande Yener hamile mi? Açıkladı!

Pop Müziği’nin en büyük seslerinden olan Hande Yener geçtiğimiz günlerde Bursa’da hayranlarına konser verdi. Muhteşem bir konser veren Hande Yener öyle bir sahne kıyafeti ile çıktı ki adeta hamile gibi duruyordu. Karnı büyüyen Hande Yener’in hamilelik iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bursa’da verdiği konserde giydiği kıyafeti yüzünden hamile mi diye basına sızan haberlere Hande Yener Instagram’dan cevap verdi.

Güzel şarkıcı Hande Yener verdiği KOnserde Göbeğiyle dikkatleri çekmişti ve göbek mi? Bebek mi? Diye kafalarda sorru bırakmıştı. Sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla yapılan haberlere Hande böyle yanıt verdi…

Geçtiğimiz gece Bursa’lı hayranlarına inanılmaz bir gece yaşatan Hande Yener’in müziğinin önüne şişman görüntüsü geçti. Sahnede dansçılarıyla şov yapan sanantçı hakkında ilginç iddialar öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde yeni albümü “Mükemmel’i satışa sunan başarılı popçu hakkında ilginç iddialar atıldı. Fotoğraf üzerine birçok kesim Hande Yener hamile derken, küçük bir kesim Hande Yener reklam yapıyor dedi. Fotoğrafta normalde olduğundan yaklaşık 10 kilo fazlası görünen şarkıcı sosyal medyanında tartışma konusu oldu. Bugün sosyal medya üzerinden fotoğrafa cevap veren Hande Yener beli açık ve zayıf fotoğrafını paylaşarak işte bebeğim derken bebek iddialarını yalanlamış oldu.

ETİKETLER: