SON TV

Buse Terim gözyaşlarına boğuldu

Fatih Terim kızı Buse Terim'i Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girdi. Buse Terim babasına sarılıp ağladı.

Buse Terim gözyaşlarına boğuldu

Fatih Terim kızı Buse Terim’i Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’ya nikahladı. Dün gerçekleşen düğünde bir çok ünlü sima düğünde yerini aldı. Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim sonunda evlendi
Fatih Terim’in kızı Buse Terim Volkan Bahçekapılı ile dün dünya evine girdi. Buse Terim’i gelin eden baba Fatih Terim çok mutluyum açıklaması yaptı.

Magazin gündeminin popüler isimlerinden Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı birlikte yeni bir hayata evet dedi. Görkemli bir düğün ili hayatlarını birleştiren Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, davullu zurnalı düğün yaptı. Fatih Terim’in diğer kızı Merve Terim ise aynı saatlerde hastanedeydi. Buse Terim nikahlandı

BUSE TERİM İLE VOLKAN BAHÇEKAPILI EVLENDİ

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın düğünü 16 Mayıs’ta gerçekleşecekti. Fakat Soma faciası nedeniyle düğün ertelenmişti. Ertelenen düğün dün akşam Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşti. Volkan Bahçekapılı tören öncesi Buse Terim’i almak için davul zurnayla kız evine gitti. Gelin dışarı çıkınca da damatla karşılıklı oynadı. Düğünde Volkan Bahçekapılı’nın arkadaşları “Aldık gidiyoruz” pankartı açtı. Sonrasında ise, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın arkadaşları için Esma Sultan Yalısı’nda parti verildi.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızlarından Buse Terim’in düğününün olduğu sıralarda diğer kızı Merve Terim’de hastanedeydi. Başbakan Erdoğan, Amerikan Hastanesi’ne Kenan Işık’ı ziyarete gitti. Aynı hastanede Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın da tedavi görmesi üzerine onuda ziyaret eden Başbakan Erdoğan, Merve Terim’in de burada olduğunu öğrendi. Hamile olan Merve Terim’in neden hastanede olduğu bilinmezken, Başbakan Erdoğan 50 dakika kadar Amerikan Hastanesi’nde kaldı.