SON TV

Buse Terim düğününde 3 gelinlik giydi

Buse Terim düğünü, Buse Terim gelinlik, Buse Terim düğün gelinlik, Buse Terim evlendi, Buse Terim nasıl evlendi, Buse Terim gelinlikleri, Buse Terim 3 gelinlik

Buse Terim düğününde 3 gelinlik giydi

Buse Terim düğünü, Buse Terim gelinlik, Buse Terim düğün gelinlik, Buse Terim evlendi, Buse Terim nasıl evlendi, Buse Terim gelinlikleri, Buse Terim 3 gelinlik

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapı ile evlendi.

İmparator Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın düğünleri dün gece Shangri La Bosphorus adlı mekanda gerçekleşti. Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren çift düğünün ardından after parti için Esma Sultan Yalısı’na geçtiler. Kendileri için özel olarak hazırlnanan eğlence için otelden ayrılan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim yaklaşık 250 kişinin katıldığı after partide doyasıya eğlenerek mutluluklarını dostları ile paylaştılar.

3 GELİNLİK GİYDİ

-Buse Terim, rüya gibi düğününde 3 gelinlik giyerek adete şov yaptı. Terim, evden çıkardan beyaz sade bir elbiseyle düğün için hazırlanacağı mekana gitti.

– Buse, daha sonra yaklaşık 800 kişinin katıldığı düğün için kabarık gelinliğini giydi.

– İmparator’un kızı son olarak 250 kişinin davetli olduğu after parti için özel diktirdiği elbisesiyle geceye katıldı.

“BİR DE MODACIYIM DİYOR”

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın düğünün sosyal medyada da çok konuşuldu. Düğünle ilgili Twitter’da, ilginç yorumlar yapıldı. Aylardır Buse Terim’in gelinliğini merak eden hayranları Terim’in giydiği üç gelinliği de beğenmedi.

İşte Buse Terim ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları..

– İmparator’un kızı olmak böyle bir şey
– En şanslı gelin Buse
– Sen git modacıyım diye geçin paranin icinde yüz düğününde iki tane gelinlik giy ikisi de birbiriden cirkin olsun.
– Buse Terim; gerçek yaş 25, gelinlik giyince 38
– Sen o kadar düğün için spor yap, ama gelinliğin hem yaşina gitmemiş hem de cok iğrenç bi gelinlik Buse Terim’e yakismadi .Moda kimlerin elinde.
– Aylardir buse terim nasi gelinlik giyicek diye bekliodunz dimi? Sjsjshsha devam edemicem.

NİKAH MEMURU YILMAZ ERDOĞAN’DI

Daha önce resmen evlendikleri için tören şeklinde geçen nikahın, nikah memuru Yılmaz Erdoğan’dı. A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ikinci kızını da evlendirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.