SON TV

Volkan’ın kramponu rekor fiyata satıldı!

Fenerbahçe'nin önemli derneklerinden Sarı Lacivert'in, şampiyonluk sevincini kutladığı baloda Volkan Demirel'in kramponları rekor fiyata satıldı.

Volkan’ın kramponu rekor fiyata satıldı!
  • Spor
  • 09 Haziran 2014 9:45

Fenerbahçe’nin önemli derneklerinden Sarı Lacivert’in, şampiyonluk sevincini kutladığı baloda Volkan Demirel’in kramponları rekor fiyata satıldı.

Gecede en ilgi çekici bölüm, futbolcuların krampon ve formalarının açık artırma ile satılması oldu.
Hatırlanacağı gibi Sarı Lacivert Derneği’nin Galatasaray maçlarından önce yaptığı geleneksel baloda Alex’in kramponu Opet’in patronlarından Fikret Öztürk tarafından 20 bin TL’ye satın alınmıştı.

SATILDIĞI RAKAM İLE REKORA İMZA ATTI

Önceki akşam yapılan baloda en büyük ilgiyi bu kez Volkan Demirel’in şampiyonluk maçlarında giydiği kramponlara oldu. Büyük çekişmeye sahne olan açık artırmada kaleci Volkan Demirel’in kramponlarını bu kez Opet’in bir diğer patronu ve Fikret Öztürk’ün oğlu olan Ali Şafak Öztürk aldı. Ali Şafak Öztürk, Volkan’ın kramponlarına tam 50 bin TL ödeyerek rekora imza attı. Gece ayrıca Hasan Ali Kaldırım ve Bruno Alves’in kramponları da 10’ar bin TL’ye alıcı buldu.

1 NUMARA OLDU

Volkan’ın forması ile kramponları açık artırmada gecenin en çok ilgiyi gören eşyaları oldu. İşadamı Ali Şafak Öztürk forma ve kramponları teslim aldı.